2024.1.9 8:50
Olvasási idő 0:39
Masszi-Rigó Csilla

Meglepetéssel készült az HBO a Maffiózók 25 éves évfordulójára

FILMEK + SOROZATOK HBO JAMES GANDOLFINI MAFFIÓZÓK SOPRANOS SOROZATOK

Mostantól bárki végig pörgetheti a világ egyik legjobb sorozatának vélt szériáját a TikTokon – szó szerint.

Megjelenésének 25. évfordulóját ünnepli a Sopranos, azaz a Maffiózók. A Golden Globe- és Emmy-díjas sorozatot az HBO most a TikTokra is feltöltötte, így a rajongók újra (vagy éppen először) végignézhetik a hat évados, 86 epizódos szériát – 25 másodperces klipekben. A streamingszolgáltató jelenleg is tölti a majdnem félperces klipeket, a videómegosztón jelenleg a teljes első évad és a második évad eleje érhető el. 

@thesopranos “So what, no fucking ziti now?” #TheSopranos#Sopranos25#HBO#SopranosTok Salute to 25 years of your favorite family. The Sopranos is streaming on @Max ♬ original sound - The Sopranos

És nem ez az egyetlen ajándék a 25. évforduló alkalmából, bár a magyar nézőknek még várniuk kell a további extrákkal: a Variety híre szerint a Warner Bros. Discovery gondozásában álló Max (nálunk HBO Max) 15 eddig sosem látott, kivágott jelenetet és csaknem ötórányi forgatási anyagot is bemutat a nézőknek.

A sorozat első részét 1999. január 10-én mutatta be az HBO. A kábeltévés szolgáltató streamingfelületén a magyar nézők is végignézhetik a Soprano család teljes történetét.