2024.1.5 13:48
Olvasási idő 0:38
Krajnyák Petra

Brutálisan meggyilkoltak, majd kibeleztek egy nőt Pozsonyban, már őrizetbe vettek egy gyanúsítottat

KÖZÉLET BŰNÜGY HALÁL
Érzékeny tartalom
A cikk tartalmazhat:
  • terméket vagy szolgáltatást 18 éven felüliek számára
  • szex, meztelenség vagy más felnőtt tartalom
  • erőszakos, véres vagy arra érzékenyek számára nem megfelelő tartalom
Igen, elmúltam 18 éves
És el szeretném olvasni a cikket.
Vissza a nyitóoldalraVissza

A 48 éves nő meggyilkolásával gyanúsított személyt délután vette őrizetbe a helyi rendőrség.

A rendőrség január 4-én, csütörtökön bukkant egy 48 éves nő holttestére, egy Pozony Ružinov kerületében található lakásban. A rendőrségi jelentések szerint egy kivágott szív feküdt a holttest mellett az ágyon, a földön pedig egy vödörben szerveket találtak. A nőnek több testrészét, többek között az arcát, a combját és a mellkasát széthasították.

A takaróval letakart holtesten egy brit útlevelet találtak a rendőrök. A szomszédok szerint az áldozatot Patricianak hívták, kedves volt, de alkoholproblémákkal küzdött. Vallomásukból az is kiderült, hogy egy agresszív férfival alkotott egy párt, akivel gyakran akadtak összetűzéseik. 

A pozsonyi rendőrség körözést adott ki a 47 éves pozsonyi Jozef Hanusek ellen, számol be a noviny.sk. A TV Joj szerint a meggyilkolt nő élettársa SMS-t küldött egy hozzátartozójának, amelyben öngyilkossági szándékáról írt. A rendőrség ezt követően találta meg Patricia holttestét a lakásban. 

A pozsonyi rendőrség Facebook oldalán közölte, hogy a rendőrök a délután folyamán őrizetbe vették a szóban forgó bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyt. Az ügyben jelenleg is zajlik az eljárás.