2023.3.26., vasárnap

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Arcok
Szécsi Krisztián
2022.12.5 11:36
Olvasási idő  1:08

Lady Gaga és Wednesday Addams: itt a legújabb TikTok-őrület

Még csak pár hete, hogy köreinkben köszönthetjük a Netflix legújabb sorozatát, máris kész trendeket állít.

Szécsi Krisztián
2022.12.5 11:36 Olvasási idő  1:08
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Mindenhonnan, szinte a csapból is a Tim Burton kezének nyomát örző új Netflix-sorozat, az Addams Family legkisebb tagjának mindennapjait bemutató Wednesday folyik.

Nyilván érhető a sorozat sikeressége: jó storyline, remek színészi játék, király látványvilág, a gót is egyre népszerűbb az utóbbi években, az erős és független női karaktereket pedig mindenki szereti – mindezen faktorok egyértelművé tették, hogy a fekete copfos kislány, dark stílusán túl, valahogy beveszi majd mindenki kedvenc appját, a TikTok-ot is. És hát... ez meg is történt.

 

 

Bárki, aki a napokban felnézett valamilyen oknál fogva az appra, az biztosan találkozhatott a sorozat ikonikusnak számító báljelenetét imitáló lassú és szeduktív tánccal, ami valamiért egy 11 éve megjelent Lady Gaga-számra trendinggel.

 

 

A Bloody Mary, nyilván erősen utalva a popkult Bloody Mary-legendára, az énekesnő 2. nagy stúdióalbumján jelent meg, a Born This Way-en, amin olyan slágerek mellett volt hallható, mint a Born This Way, Judas, The Edge of Glory és a Marry The Night, és valószínűleg erősen misztikus atmoszférájának köszönhetően döntött úgy az internet népe, hogy megteszik Wednesday Addams nem hivatalos himnuszává.

Gaga arra a hírre, hogy dala 11 évvel a megjelenése után végre megkapta a nekijáró figyelmet és egyre feljebb és feljebb kúszik a legmenőbb slágerlistákon, így reagált Twitteren: „Slay Wednesday! Bármikor szívesen látunk a Haus of Gaga-nál (és hozd magaddal Izét is, hiszen szeretjük a dolgos kezeket)“.

 

 

 

A görög származású brit énekesnőtől, Marinától kezdve, egészen Kim Kardashian legidősebb lányáig, North-ig mindenki a Wednesyday-őrületben ég és eddig közel 1 millióan készítettek videót Lady Gaga dalára.

 

@kimandnorth

Wednesday, Addams

♬ oh dance dance dance - 𝘳𝘦𝘵𝘳𝘰𝘤𝘺𝘣𝘦𝘳𝘷𝘪𝘣𝘦𝘴

 

 

@marinadiamandis

Wednesday’s child

♬ original sound - main account got banned

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Fotó: Netflix/Lady Gaga
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában arcok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra