2023.12.25 11:09
Olvasási idő 0:36
Szöllősi Anna

Besokalltál a karácsonyi menettől és inkább számítóznál? Most ingyen szerezheted meg a kedvenc videójátékaidat az ünnepek alatt

TECH-TUDOMÁNY KARÁCSONY VIDEÓJÁTÉK

Az Epic Games Store egy ünnepi promóció keretein belül minden nap újabb címet jelent be, amit ingyenesen tudunk letölteni. A tegnapi meglepetésjáték a paranormális hangulatú "Ghostwire: Tokyo" lett, amivel több mint húszezer forintot spórolhatunk meg.

Az adventi időszakban megkezdődött, és továbbra is tart az Epic Games Stores már-már hagyománnyá vált ünnepi akciója: a digitális játékáruház a promóció keretein belül minden nap előrukkol egy játékkal, amit a regisztrált felhasználók nulla forintért szerezhetnek be 24 órán át. Ez december 24-én sem volt másképp: szenteste az amúgy 20 700 forintért kínált, 2022-ben megjelent Ghostwire: Tokyo lett az aktuális ajándék, ami egészen december 25-én délután 5 óráig zsákolható be – emlékeztetett a 24.hu.

Az Epic Games Stores ajánlata az egész ünnepi szezon alatt tart, emellett kuponokkal is készülnek. Ma délután 5-kor pedig lehull a lepel arról is, hogy melyik újabb ingyen játékkal kedveskednek a felhasználóknak. 

Az ingyenes játékok bezsebeléséhez annyit kell csupán tennünk, hogy regisztrálunk az Epic Games Store felületén, majd a főoldalon rákattintunk az ingyen kínált videójátékra. Az adott játékot az adatlapon a Get gomb megnyomásával tudjuk megigényelni, ami bekerül a játéklistánkba, és az Epic Games keretprogramon keresztül bármikor telepíthetővé, majd játszhatóvá válik.