2023.12.24 12:10
Olvasási idő 0:34
Kovács M. Dávid

Vágási Feriék újra beszállnak az internetbe, karácsonyi Szomszédok-különkiadással jelentkezik a Partizán

FILMEK + SOROZATOK SOROZATOK TELEVÍZIÓ

Közös videóban kívántak boldog ünnepeket a "Szomszédok" színészei, rendezője, valamint a sorozatnak emléket állító karácsonyi adás házigazdája, Gulyás Márton.

Gulyás Márton egy taxivá alakított Zsiguliból, egészen nyilvánvalóan a 2006-ban elhunyt Zenthe Ferenc által megformált Taki bácsi előtt tisztelegve jelentette be, hogy YouTube-csatornája, a Partizán idén karácsonykor ünnepi különkiadással jelentkezik.

A december 25-én debütáló emlékműsor a magyar televíziózás egyik legismertebb, legkedveltebb és leghosszabb ideig futó sorozata, a Szomszédok előtt hajt fejet. Az adás promójában a teleregény ikonikus szereplői, pontosabban az őket megjelenítő színészek mondják el karácsonyi jókívánságaikat.

A videóban (sorrendben) Nemcsák Károly, Ivancsics Ilona, Frajt Edit, Borbély László, Pásztor Erzsi, Epres Attila, Németh Kristóf és a sorozat egykori rendezője, Bujtás János mondanak szépeket az ünnep alkalmából. A Vágási Ferit megformáló Nemcsák Károly stílszerűen egy öreg számítógép előtt ülve jelentkezett be, az Alkotás presszó tulajdonosát alakító Epres Attila pedig a pult mögül buzdított az ünnepek alatt is nyitva tartó vendéglátó egységek támogatására.

A Partizán adásának előzetesét itt tudjátok megnézni:

A Szomszédok-különkiadás december 25-én debütál a Partizánon.