2023.12.8 14:31
Olvasási idő 0:57
Szöllősi Anna

Sisi hercegnői környezetben rappel a betegségéről a legújabb klipjében

ZENE KLIP MAGYAR ZENE SISI

Sisi péntek este az Akváriumban ad teltházas koncertet, ahol a "Sistahood" című debütlemezét mutatja be, előtte azonban még kihozott egy klipet az "Asztma" című számhoz.

Még csak egy hete, hogy Sisi kidobta első nagylemezét, máris megérkezett a videóklip a lemez Asztma című számához, ami Sisi szívében is kivételes helyet foglal el.

Sisi lemezbemutató koncertet ad az Akváriumban.
Sisi Forrás Generál Kristóf

„Ez az a dal, amelyet a legnehezebb volt összeraknunk, hiszen egy akusztikus formával indítottunk, majd lett belőle egy veretős trekk. Ez az egyik kedvencem a lemezről és a Bánkitó Fesztivál egyik hűtőjének búgása is bekerült” – mesélte Sisi, aki leadás előtt néhány órával rakta össze az anyag végleges formáját az album zeneszerzőjével és producerével, WaTával. A felvételen az underground rapper, Leggoman is közreműködik.

„Az van, hogyha nagyon befeszülök, akkor kijön az asztmám. Hogyha viszont lelkileg rendben vagyok, akkor semmi bajom nincs, és erre utalok ebben, hogy »elmúlik az asztma, tegnap is írtam, azt ma?«, hiszen már tegnap is ott voltam a stúdióban, és ugyanúgy írtam, és ugyanúgy felvettük, és jó lett, és ma is meg fogom csinálni” – mondta Sisi. 

Kiemelt tartalom
REFRESHER-KVÍZ: Te mennyit tudsz a XX. századi magyar könnyűzene legnagyobb legendáiról? REFRESHER-KVÍZ: Te mennyit tudsz a XX. századi magyar könnyűzene legnagyobb legendáiról? 2024.4.27 9:08

A most debütáló klipet a trekkhez hűen extrán rövid idő alatt szervezte meg, forgatta le, látta el utómunkával a Dracula Collectiva csapata. A videóban Sisit egy kastélyos miliőben láthatjuk legjobb barátaival és rajongóival.

A Leggomannel jegyzett, Asztma című szám klipjét itt tudjátok megnézni:

Nemrég jelent meg Sisi első nagylemeze, a Sistahood. A featek között olvasható Krúbi, Jaber, Leggoman, a nigériai Skeeny Boy, valamint a producer és zeneszerző, WaTa neve is. Sisi – miután teltházas lemezbemutató koncerttel búcsúztatja az évet az Akvárium Klub NagyHalljában – már újabb bejelentést tett: Lil Pump előtt lép fel 2024. február 1-jén a BOK Csarnokban.