2023.12.7 9:10
Olvasási idő 1:03
Masszi-Rigó Csilla

Figyelmeztetőlövést adott le az erkélyéről lövöldöző, karddal hadonászó magyar realitysztárra a rendőrség

ARCOK BŰNÜGY MAGYARORSZÁG REALITY RENDŐRSÉG

Mandula Ádám korábban az "Éden Hotel", "Az Aranypart" és az "Éjjel-nappal Budapest" című tévéműsorokban tűnt fel, egy ideje azonban már csak a botrányai miatt kerül a címlapokra.

Figyelmeztetőlövés után bilincselés járt annak a 33 éves férfinek, akit a rendőrök a napokban fegyvereztek le az utcán – derül ki a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Facebook-oldaláról.

A Blikk úgy tudja, hogy a letartóztatott férfi nem más, mint az a Mandula Ádám, aki a korábbi években Az Aranypart, az Éden Hotel és az Éjjel-Nappal Budapest című televíziós műsorok által lett ismert.

A rendőrség posztja így számol be a történtekről:

Már 2023. december 4-én délelőtt indult a buli az albérletben. M. Ádám alapozásként – bömbölő zenével a háttérben – sűrűn emelgette a szeszes poharat, később kilépett az erkélyre, ahonnan artikulálatlanul üvöltözni kezdett, kardjával hadonászott, gáz-, és riasztófegyverével több lövést adott le céltalanul. A fegyvere mellé betársított karddal felszerelkezve vette aztán nyakába a várost. A riasztott egységek a Kamaraerdei úton látták meg. Mellényének zsebéből fegyvere, kabátja alól a kard markolata lógott ki. Hiába hangzott el, a határozott rendőri felszólításnak nem engedelmeskedett, zavart, kiszámíthatatlan viselkedése közben fegyvere felé nyúlt, ezért azonnali reakcióra volt szükség: az egyik intézkedő rendőr előkapta szolgálati lőfegyverét és leadott egy figyelmeztető lövést. Pillanatok alatt ártalmatlanná tették, majd bilincselve előállították


Mint írják, Mandula Ádám drog- és alkoholtesztje is pozitív lett. A férfi nem tagadta tettét, az aznap történt eseményekre azonban nem emlékezett tisztán. Az őrizetbe vett M. Ádámot fegyveresen elkövetett garázdaság bűntettével gyanúsították meg, letartóztatásáról a bíróság dönt – közölték.

Mandula Ádám tévés szereplései előtt a Golden Coast nevű együttesben zenélt, több dala is megjelent az évek folyamán, az utóbbi időben azonban csak botrányairól volt híre a sajtóban, korábban az Egyesült  Államokban a börtönt is megjárta. Egykori élettársa, Géczi Bea viselt dolgai miatt meg is tagadta közös gyerekük láthatását.