2023.12.19 18:02
Olvasási idő 1:53
Masszi-Rigó Csilla

Airbnb felnőtteknek: BDSM-játékok, falra szerelt keresztek, dildók és kalodák is vannak a legpajkosabb szállásokon

Airbnb felnőtteknek: BDSM-játékok, falra szerelt keresztek, dildók és kalodák is vannak a legpajkosabb szállásokon
Forrás Airbnb
UTAZÁS AIRBNB SZEX SZEXJÁTÉK SZEXUALITÁS
Érzékeny tartalom
A cikk tartalmazhat:
  • terméket vagy szolgáltatást 18 éven felüliek számára
  • szex, meztelenség vagy más felnőtt tartalom
  • erőszakos, véres vagy arra érzékenyek számára nem megfelelő tartalom
Igen, elmúltam 18 éves
És el szeretném olvasni a cikket.
Vissza a nyitóoldalraVissza

Ma már számtalan különböző stílusú Airbnb-lakás bérelhető Shrek otthonától kezdve a sivatagi óriáskrumpli-lakig, a magyar határtól nem is olyan messze pedig egészen különleges bérlemények állnak rendelkezésre a BDSM-kedvelőknek.

Hotelek és hostelek helyett ma már inkább foglalunk szállást helyi lakosoktól a Bookingon vagy az Airbnb-n keresztül, ezek a szobák és apartmanok ugyanis gyakran jóval kedvezőbb áron vehetőek igénybe, ráadásul sokszor igazán stílusosan, nem ritkán tematikusan vannak berendezve, ízlésünknek – vagy éppen ízléstelenségünknek – megfelelően. Shrek mocsári lakjának valósághű másolatát már bemutattuk nektek, most azonban sokkal vadabb vizekre evezünk az Airbnb-k világában: olyan helyeket mutatunk nektek, amelyeket szigorúan 18 éven felüli vendégeknek találtak ki. 

Ugyanis ha van Trónok harca, '80-as évekbeli játékterem és Mickey egér tematikájú lakás, akkor miért ne lehetne BDSM-szállás is, ahol a vendégek teljes felszereltség mellett, fülledt és erotikus környezetben élhetik ki szexuális vágyaikat? A következő lakosztályokért nem kell a világ másik végére menni, Ausztriában, Horvátországban és Lengyelországban is találunk fekete bőrrel borított, piros fényben úszó kéjbarlangokat.

Pince Bécsben 80 euróért

Kezdjük az alacsonyabb áron kapható lakosztályokkal! Csupán Bécsig kell eljutnunk ahhoz, hogy kiélvezhessük ennek a nem mindennapi lakásnak az előnyeit, a Bécsben található pincehelyiség ráadásul nagyobb társaságokat is szívesen fogad, akár 15 ember is megszállhat itt (bár ágyból nem áll ennyi rendelkezésre, de ugye ki megy ilyen helyre aludni?!). Autentikus hangulat, bandázsok, bilincsek, falra szerelt kikötözős kereszt, sőt kaloda és ketrec is található a szexi, ugyanakkor nem túlgondolt stúdiólakásban. 

airbnbairbnbairbnbairbnb
Galéria megtekintése
(8)

A vörös ötven árnyalata Franciaországban 

Hangulatos világítás, professzionális kiegészítők és még hangtompított fal is található ebben a titokzatos bunkerben nem messze Párizstól, Souppes-sur-Loing francia kisvárosban. Ez a hely ugyan nem használható többvendéges gangbangekre, a hivatalos oldalon található visszajelzések alapján az eddigi bérlők nagyon elégedettek voltak a szolgáltatással, amelyet 135 euróért, azaz nagyjából 52 ezer forintért lehet igénybe venni. A bérléshez egy kis ajándék is jár. 

AirbnbairbnbAirbnbAirbnb
Galéria megtekintése
(6)

BDSM az igazi luxusban 

Fényűző, már-már futurisztikus az a lengyelországi lakás, amelyet az igazán szabadszellemű pároknak találtak ki. A szürke ötven árnyalatát idéző luxuskégliben nem a piros, sokkal inkább a fekete szín dominál némi neonfényes kiegészítéssel. Ahogy a tulajdonosok is írják: „a lakás azoknak készült, akik valami többet szeretnének kipróbálni.” Ezért az apartmanért már egy kicsit borsosabb árat kell fizetni, 96 ezer forint egy éjszaka. 

AirbnbAirbnbAirbnbAirbnb
Galéria megtekintése
(4)

Cute but kinky

A zágrábi lakótelepen található kéjlak elsőre igazán kedves és romantikus szálláshely benyomását kelti: rózsafal, jakuzzi és hatalmas, szív alakú csillár. A lakást feltérképezve azonban hamar megtaláljuk a felnőtt részleget, ahol BDSM-eszközök, kereszt, neonfények és egyéb szexjátékok találhatóak négy vendég részére 120 ezer forintért. 

airbnbairbnbairbnbairbnb
Galéria megtekintése
(5)

A domina birodalma

Ez nem egy egyszerű, dohos és elhagyatott pince. Az Egyesült Királyságban található Brighton Dungeon egy igazán magával ragadó hely, ahol a vendégek úgy érezhetik magukat, mint egy igazi domina birodalmában. A titokzatos helyiség egy érzékletesen berendezett helyet kínál. Tartalmaz egy speciálisan felszerelt orvosi szobát is piros székkel, valamint egy magánzárkát azoknak, akik nem riadnak vissza a bezártságtól, mindezt egészen jutányos áron, nagyjából 80 ezer forintért. 

airbnbairbnbairbnbairbnb
Galéria megtekintése
(6)
Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!