2023.3.22., szerda

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Filmek és sorozatok
Kaposi Máté
2022.12.1 16:14
Olvasási idő  0:50

40 kiló kokaint fogyasztott el egy medve - most film készül a történetből

A sör nem ital, a medve nem játék, a 40 kiló kokaint elfogyasztó medve pedig pláne nem az. Megjelent a Cocain Bear előzetese.

Kaposi Máté
2022.12.1 16:14 Olvasási idő  0:50
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

1985-ben egy drogfutár balesetet szenvedett repülőgépével, elképesztő mennyiségű kokainnal beterítve a környéket. Az igazi probléma akkor kezdődött, amikor egy 200 kilónál is nehezebb medve talált rá a csomagra, majd némileg átgondolatlanul mind a 40 kilót elfogyasztotta. Az illegális szer pedig pontosan olyan hatással volt a szerencsétlen állatra, mint ahogy azt elképzelnénk; órákon keresztül tombolt, ezzel pedig kis túlzással atomot dobott környezetére – történt mindez természetesen a csúcsragadozó halála előtt, hiszen talán mondanunk sem kell, a temérdek fehér por elfogyasztása után elpusztult az állat. 

 

Film készül a történetből

Az abszurd anekdota megihlette Elizabeth Banks rendezőt, aki korábban többek között Az éhezők viadalán is dolgozott. A történetben megjelennek különc rendőrök, egy csoportnyi bűnöző, akik soha vissza nem térő lehetőséget látnak a cucc megszerzésében, kiránduló turisták, illetve ártatlan gyerekek is, mindez egy erdőben, ahol egy 200 kilós ragadozó magáról nem tudva pusztít. 

A történet pedig pontosan olyan groteszk, mint amilyennek elsőre is hangzik. Elképesztő mennyiségű vér folyik az egyszerre humoros, de leginkább őrült akció-thillerben, ahol nem félnek a helyzetet, illetve magát a stílust is rendszeresen parodizálni. 

 

 

A film szereplői között megjelenik a Golden Globe nyertes Keri Russell, illetve Margo Martindale és Ray Liotta is. Producerként az Oscar-díjas Phil Lord és Chris Miller álltak Elizabeth Banks mögé, így egy kimondottan erős stábbal készül a február 24-én megjelenő őrület. 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Cocaine Bear
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában filmek és sorozatok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra