2023.12.1 17:07
Olvasási idő 0:37
Krajnyák Petra

Kylie Jenner tisztázta a plasztikai beavatkozásairól keringő pletykákat

ARCOK JENNIFER LAWRENCE KYLIE JENNER PLASZTIKAI BEAVATKOZÁS

Jennifer Lawrence az Interview magazinnak készített interjút az üzletasszony-celebritással, aki határozottan cáfolta az arcplasztikáról szóló pletykákat.

Kylie Jennerrel nem más, mint Jennifer Lawrence színésznő készített interjút az Interview magazinnak. A beszélgetés során a terhesség és az anyaság mellett szóba kerültek a plasztikai beavatkozásaikról keringő pletykák is.

A sminkelési szokásai kapcsán Az éhezők viadala egykori sztárja viccesen megjegyezte, hogy a sminkesét, Hung Vanngót tréfásan csak plasztikai sebésznek hívja, mert mióta vele dolgozik, mindenki meg van győződve arról, hogy esztétikai szemműtéte volt.

Jenner – aki korábban elismerte, hogy fiatalon mellimplantátumokat kapott – ekkor reflektált az arca átszabásáról szóló mendemondákra. Ugyan elismerte, hogy száját feltöltette, de minden más beavatkozást tagadott.

Látom az előtte-utána fotókat, amikor a 12 éves énem vetik össze a 26 évessel, és a szemöldököm másképp van megrajzolva, kontúr van rajtam. Ilyenkor azt mondom: "Hogy tudod összehasonlítani a 12 éves arcomat, és azt állítani, hogy átszabattam az állkapcsomat, és eltávolíttattam a szemhéjamat? Miről beszélünk?"

A teljes interjút az Inteview magazin oldalán tudjátok elolvasni.