2023.12.2 10:14
Olvasási idő 0:25

Mennyit tudsz az Európai Unióról? (AZ EU ÉS MI)⭐🌎 – A Te Hangod

UROPE A TE HANGOD EURÓPAI UNIÓ UROPE VIDEÓ

Nekünk Z generációsoknak amióta az eszünket tudjuk alapvetés, hogy az Európai Unió tagjai vagyunk: nem kell útlevelet cipelnünk magunkkal EU-s országokba, nem kell hatalmas vámokat fizetnünk és az Erasmus programmal egyetemistaként bárhová utazhatunk .

De mennyit tudtok valójában az Európai Unióról? Tudod, mi az az Európai Parlament vagy egyáltalán szoktál tájékozódni az EU-s hírekről? Mit jelent számodra az, hogy Magyarország az Európai Unió tagja?

Soma, a REFRESHER Magyarország arca titeket kérdezett ezekről a témákról, és arról, mennyire játszik szerepet az életetekben az, hogy EU-s állampolgárok vagyunk.

Ha esetleg a fenti kérdésekre magad sem tudod a választ és részletesebben érdekelne, mi az az Európai Unió, az erről szóló cikkünket ITT tudod elolvasni.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európai Parlament kommunikáció területére vonatkozó támogatási programja keretében valósult meg. Előkészítésében az Európai Parlament nem vett részt, és semmilyen felelősséget vagy kötelezettséget nem vállal a projekt keretében nyilvánosságra hozott információkért és álláspontokért, amelyekért kizárólag a szerzők, a megkérdezett személyek, a program szerkesztői és terjesztői felelősek az alkalmazandó jognak megfelelően. Az Európai Parlament nem felel a projekt megvalósításából esetlegesen származó közvetlen vagy közvetett károkért sem.