2023.11.27 11:01
Olvasási idő 0:40
Maier Péter

Újabb bomba koncertet jelentettek be 2024-re: Budapesten játszik Corey Taylor, a Slipknot énekese

ZENE BARBA NEGRA KONCERT ROCK

Idén ősszel jelent meg második szólóalbuma, azzal turnézik. Június 5-én lép fel a Barba Negrában.

Budapestre jön az elmúlt évtizedek egyik legnépszerűbb rock-/metálénekese, Corey Taylor. A Slipknot és a Stone Sour zenekarok frontembere második szólóalbumával turnézik, és 2024. június 5-én koncertezik majd a Barba Negrában.

Corey Taylor Forrás Stubs / Corey Taylor / Instagram

A 49 éves Taylor zenészként és íróként, sőt, színészként is egyaránt ismert, 1992-ben alapította a Stone Sour nevű zenekarát, amely azután vált „másodlagos“ projektjévé, hogy a Slipknot tagjai, Joey Jordison, Shawn Crahan és Mick Thomson 1997-ben felkérték, hogy legyen az énekesük. A Slipknot a nu és heavy metal műfajok egyik legkiemelkedőbb és legnépszerűbb zenekara lett, de az énekes a Stone Sourt sem hanyagolta el, népszerű slágereket írt azzal a bandával is.

Corey Taylornak két szólólemeze jelent meg: a 2020-as CMFT, illetve az idei őszi CMF2. Utóbbival turnézik a világ körül, aminek köszönhetően Magyarországra is ellátogat jövő nyáron.

A budapesti koncertre jegyek elsőként a hivatalos rajongói klub tagjainak, valamint a regisztrált Live Nation tagok számára lesznek elérhetők november 29-én 10 órától. A teljeskörű jegyértékesítés december 1-én 10 órakor indul a Live Nation, a Funcode és a Rock1 oldalakon keresztül.