2023.11.21 11:22
Olvasási idő 0:48
Masszi-Rigó Csilla

Snopp Dogg nagy bejelentést tett, miután a fél világgal elhitette, hogy leszokik a fűről

ARCOK FÜVEZÉS KANNABISZ SNOOP DOGG

Múlt héten egy pillanatra talán még a Föld is megállt annak hírére, hogy Snoop Dogg leszokik a fűről. Aztán kiderült, hogy a rapper nem feltétlenül úgy gondolta, amit mondott, mint ahogy sokan gondolták.

Ahogy pár nappal ezelőtt írtunk róla, Snoop Dogg egy Instagram-posztban értesítette követőit arról, hogy megannyi év és elszívott spangli után végleg felhagy a szmókolással. Volt, aki akkor azt írta, ha a rapper nem szív több füvet, akkor egészen biztosan eljön a világ vége, néhány nappal a nagy bejelentést követően azonban kiderült: Snoop nem teljesen arra gondolt füstölés címszó alatt, mint amire a legtöbben gondoltak.

Az 52 éves rapper a gyászjelentésre hajazó búcsúposzt után hétfőn új bejelentéssel érkezett, korábbi kijelentését pedig egy rövid videóban tisztázta: 

„Bejelentenivalóm van: felhagyok a füstölgéssel. Tudom, mit gondoltok: 'Snoop, gyakorlatilag a szívás adja az egész lényed' – de befejeztem. Végeztem a köhögéssel és a ruháim ragacsos, undorító szagával. Füstmentes leszek, a Solo Stove elveszi a füstöt. Okos” – mondja a rapper, miközben a kamera arcának közeli képéből totálba vált, és bemutatja a Solo Stove-ot, egy mobil tűzrakóhelyet, ami mellett füstmentesen lehet melegedni vagy éppen sütögetni a kellemesebb estéken. 

Kiemelt tartalom
Mi az a HHC, vagyis a „legális THC“, ami augusztusig itthon sem számított tiltottnak? Mi az a HHC, vagyis a „legális THC“, ami augusztusig itthon sem számított tiltottnak? 2023.10.6 18:33

Úgy tűnik tehát, hogy a rapper nem hagy fel a füvezéssel, humorérzéke és a tűzrakóhelymárka marketingje viszont tagadhatatlanul nagyot ütött a korábbi bejelentéssel, amely még a rekreációs célra előállított marihuána tőzsdepiaci árát is megingatta a napokban.