2023.3.19., vasárnap

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Zene
Kaposi Máté
2022.12.1 10:10
Olvasási idő  1:21

Masszív headlinerekkel robbantott a Sziget Fesztivál! Mutatjuk az első neveket

Idén augusztus 10. és 15. között vár minket Európa egyik legnagyobb fesztiválja. Csütörtök délelőtt befutottak 2023 kiemelt fellépői.

Kaposi Máté
2022.12.1 10:10 Olvasási idő  1:21
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Masszív headlinerekkel robbantott a Sziget Fesztivál! Mutatjuk az első neveket
Forrás: mudralaszlo.hu;László Mudra http://www.mudralaszlo.hu - Rockstar Photographers / Sziget Fesztivál

Minden évben óriási hype övezi a Sziget Fesztivál headliner bejelentéseit, hiszen a világ abszolút TOP fellépőit prezentálják a szervezők. 2019-ben az első körben vált hivatalossá, hogy Magyarországra érkezik Post Malone és Ed Sheeran, de minden évben számos spekuláció is világot lát, ezeknek a pletykáknak például Eminem az egyik vissza-visszatérő alanya.

 

A bejelentés előtt a dátum is megváltozott

A szervezők meglepő módon fél órával az előadók publikálása előtt jelentették be, hogy egy nappal rövidebb lesz az idei program. Az eredeti, augusztus 9-es start helyett augusztus 10-én indul a fesztivál. Viszont, ha már szóba került a program: az idei lista teljes mértékben megfelel a magas elvárásoknak. Az már biztos, hogy a Hajógyári-szigeten fesztiválozik 2023-ban Billie Eilish, David Guetta, az Imagine Dragons és a Florance + The Machine is.  

 

1. Billie Eilish

A sokszoros Grammy-díjas Billie korunk egyik legnagyobb sztárja. Gyakorlatilag minden létező díjat bezsebelt, az idei fesztivál egyik legerősebb fellépőjének számít. 

 

 

2. David Guetta

Új megjelenéseivel tér vissza Magyarországra az EDM koronázatlan királya, David Guetta. A francia producert a rajongók szavazatai alapján második helyre sorolta idén a djmag.com, a szcéna egyik legfontosabb platformja. 

 

  

3. Florance + The Machine

A Florance + The Machine már többször járt a Szigeten, idén viszont legújabb albumukkal, a Dance Feverrel érkeznek a Hajógyári-szigetre. 

 

 

 

4. Imagine Dragons

Legutolsó hazai fellépésük óta rengeteg újdonságot mutattak be Dan Reynoldsék, így kíváncsian várjuk a zenekar visszatérését.

  

A lista még közel sem teljes, több körben várhatóak fellépők, de az már kijelenthető, hogy a Sziget idén is biztosan ott lesz a legmenőbb európai fesztiválok képzeletbeli térképén. 

 

Több tucat izgalmas előadót mutattak be  

Mutatjuk az eddig nyilvánosságra hozott neveket: Billie Eilish, David Guetta, Florance + The Machine, Imagine Dragons, Sam Fender, Niall Horan, YUNGBLUD, Foals, Diplo, Jamie xx, M83, Moderat, Sven Väth, Mimi Webb, Nothing But Thieves, Two Feet, Viagra Boys, Amly and the Sniffers, Dixon, 070 Shake, Uncle Waffles, TV Girl, Frank Carter + The Rattle Snakes, Baby Queen, Easy Life, Youngr, The Comet Is Coming, Los Bitchos, Destroy Boys, Kelly Lee Owens (DJ Set), Mall Grab, Partiboi69, Parra for Cuva, Jungle by Night, yuné pinku, Hannah Grae. 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  mudralaszlo.hu
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában zene
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra