2023.11.17 16:17
Olvasási idő 0:40
Krajnyák Petra

Pedro Pascal lehet a Marvel legújabb szuperhőse

FILMEK + SOROZATOK MARVEL PEDRO PASCAL

Ha minden jól alakul, Pedro Pascal Mr. Fantasticot alakíthatja a következő Fantasztikus Négyes-filmben.

Ismét visszatér a filmvászonra a Marvel-képregények egyik legismertebb szuperhőscsapata, a Fantasztikus Négyes. Bár a premier dátumát már kitűzték (2025. május 2-ra), a film főszereplőit egyelőre nem nevezték meg. A Variety értesülései szerint azonban már megindultak a tárgyalások a Last of Us és a Mandalorian színészével. 

Mivel a Marvel-univerzum iránti lelkesedés jelentősen alábbhagyott, érthető, hogy a Trónok harcával berobbant, majd a közösségi oldalak kedvelt mémalapanyagául szolgáló színészt szeretnék megkaparint Reed Richards, azaz Mr. Fantastic, a zseniális tudós szerepére. A rendezői székbe már biztosan Matt Shakman ül majd, aki korábban a WandaVisiont is rendezte.

@___jannie___ I’m sure he’s done with me choosing 🤣 #pedropascal#nicolascage#disney#movienight♬ original sound - Jannie Holland

Nem ez az első alkalom, hogy megfilmesítik a Fantasztikus Négyest, azonban ezidáig egyik moziváltozat sem aratott osztatlan sikert. 2005-ben, majd 2007-ben a 20th Century Fox jóvoltából, Ioan Gruffudd, Jessica Alba és a később Amerika Kapitányt alakító Chris Evans főszereplésével landolt a mozikban. A 2015-ös remake-ben pedig Michael B. Jordan, Kate Mara, Jamie Bell és Miles Teller alakították a szupererővel bíró kvartettet.