2022.12.2 12:07
Olvasási idő 1:29
Erdős Viktória

Nem lehet leállni azzal a YouTube-csatornával, ahol Kim Kardashian és Timothée Chalamet is vakrandizott

ARCOK KIM KARDASHIAN TIMOTHÉE CHALAMET YOUTUBE YOUTUBER

A Dűne színésze Miley Cyrust, Adele-t, Lizzot és Selena Gomezt dobta a valóságshow sztárért. Vagy mindez csak látszat?

A 2020 novemberében, a pandémia alatt indult The Toonight Show alkotóinak kilététét ugyan titok fedi, de egészen biztosan remek szerkesztési és videóvágási skillekkel, na meg persze humorral áldották meg őket. A közel 350.000 feliratkozót számláló YouTube csatorna alapkoncepciója az, hogy valódi interjúkat felhasználva, azokat erősen manipulálva tereli a világ legnagyobb celebjeit kellemetlen szituációkba. Így alakulhatott úgy, hogy a Vanity Fair hazugságvizsgáló tesztjében Olivia Rodrigo, Joshua Bassett és Sabrina Carpenter megtárgyalták a hármuk között, albumokon átívelő párkapcsolati drámát, vagy éppen Justin Bieber exét és feleségét eresztették össze Jimmy Fallon stúdiójában. Billie Eilish élő Tinderen húzogatja Kanye Westet és a BTS énekesét, újra összeállt a One Direction, Okosabb vagy, mint egy ötödikes kvízben versenyeztek a Harry Potter sztárjai. Az illúzió gyakran olyannyira valós, hogy egy élőszereplős műsorvezetéssel könnyedén összezavarhatná a nézőket és botrányokat robbanthatna ki.


A végtelenül vicces videók műsorvezetője az F is For Family rajzfilmsorozat karaktereire erősen hajazó fikciós figura, Hugh Georgy, aki a celebek közötti konfliktusokra tökéletesen ráérezve, szúrós kommentárokkal irányítja az editált párbeszédeket.

Kiemelt tartalom
Hol tartanak most? - 5 ikonikus magyar youtuber a 2010-es évekből Hol tartanak most? - 5 ikonikus magyar youtuber a 2010-es évekből 2022.11.14 16:08

Mutatjuk a kedvenceinket, köztük a fentebb emlegetett vakrandi szituációt. Timothée Chalamet először cipőik, majd teljes outfitjük alapján szelektál a különböző zenei műfajokban jeleskedő énekesnők között. A videók eredeti forrásai Jimmy Fallon talkshow-ja és a lányok Saturday Night Live monológjai. Adele reakciója a színész párválasztására 10/10-es!

Kiemelt tartalom
Csiliszósz miatt síró sztároktól a kínos randiszitukig: 5 extra interjúsorozat az internetről, amibe érdemes belenézned Csiliszósz miatt síró sztároktól a kínos randiszitukig: 5 extra interjúsorozat az internetről, amibe érdemes belenézned 2024.5.11 9:29


Újra összeállt a One Direction! A Toonight Show montázsában Harry, Niall, Liam, Louis és Zayn sok év után újra leülnek egy rádióinterjúra. Hogy ki utál kicsodát, ki hogyan érezte magát a bandában és milyen ellenérzéseik vannak Zayn kilépésével kapcsolatban egy fikciós világban? Kiderül a videóból!


Selena Gomez november elején hozta ki az elmúlt hat évét, szorongását és betegségét bemutató dokumentumfilmjét, ami mélyen érintette párkapcsolatát Justin Bieberrel. Hailey Bieber a trailer láttán bepánikolt, és a Call Her Daddy című podcastben egy mélyinterjút adott arról, hogy ő bizony nem kavart Selenával párhuzamosan az énekessel. Erre a szituációra reflektál ez a rövid szkeccs.


Milyen lenne egy real life Tinder Billie Eilish-sal? Hugh Georgy kommentárjaival és iránymutatásával az egyik legviccesebb edit, amit mostanában láthattál!


"Kezd a dolog kínos lenni" - ez a fikciós műsorvezető egyik kedvenc visszatérő mondata, ami tökéletesen illik a következő jelenetre, ami a Jóbarátok és az Office szereplőit ülteti össze egy baráti kvízjátékos összecsapásra. Vajon melyik a legjobb tv-show a megkérdezett nézők szerint? Nézzétek meg!