2023.11.15 15:55
Olvasási idő 0:33
Szöllősi Anna

Közel ezer dolláros törölközővel trollkodik a Balenciaga

DIVAT BALENCIAGA DIVAT

A Balenciaga 925 dollárt kér egy szürke törölközőért, ami eléggé megosztotta az internet népét.

Kezdjük azt hinni, hogy Demna Gvasalia, a Balenciaga tervezője majdnem annyira imád trollkodni, mint amennyire a luxusdivatot szereti. Jó példa erre az 1850 dolláros „tönkretett“ tornacipő, ami úgy néz ki, mintha a kutya szájából húzták volna ki – a destroyed fashion trendről ebben a cikkünkben írtunk részletesen.

Kiemelt tartalom
Hogyan lett megint divatos az anti-divat, ami a szakadt és koszosnak tűnő darabokra épít? Hogyan lett megint divatos az anti-divat, ami a szakadt és koszosnak tűnő darabokra épít? 2023.10.15 9:33

A Balenciaga legújabb húzása, hogy piacra dobott egy 925 dolláros (azaz kb. 322 ezer forintos) frottír anyagból készült „törölközőszoknyát“, ami a 2024-es tavaszi kollekció része. A Hypebeast szerint a darab az internet népét is eléggé megosztotta: egyesek szórakoztatónak tartják, de a legtöbb embert inkább felhergelte a dolog, és értetlenül állnak a pofátlanul borsos ár előtt. 

Forrás Balenciaga

A fürdőlepedő-szerű törölköző nem túl extrás, igazából csak a márkajelzést kell rajta megfizetnünk. Ha a Balenciaga logó nem érne neked közel ezer dollárt, az Amazonon 21,99 dollárért a tiéd lehet egy nagyon hasonló darab, ami elülső zsebeinek köszönhetően még hasznos is.

Forrás Amazon