2023.11.15 11:31
Olvasási idő 1:03
Szöllősi Anna

„Mindig mosolygok, ha rád gondolok“ – Matt LeBlanc és Courteney Cox is búcsúzik Matthew Perrytől

FILMEK + SOROZATOK COURTNEY COX JÓBARÁTOK MATT LEBLANC MATTHEW PERRY

Eddig csak egy közös közleményben szólaltak meg barátjuk haláláról, most külön-külön is.

Matthew Perry 54 éves korában, váratlanul hunyt el: a Jóbarátok című sorozatban Chandler Binget alakító színészre két héttel ezelőtt találtak rá Los Angeles-i otthonában. Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer és Matt LeBlanc közös levélben szólaltak meg rögtön Perry halála után, most azonban külön-külön is üzentek barátjuknak és egykori kollégájuknak.  

A sorozatbéli legjobb barátját alakító Matt LeBlanc nemrég az Instagram-oldalán vett búcsút néhány kedves szóval és fotóval. 

Matthew, nehéz szívvel búcsúzom. Az idő, amit együtt töltöttünk, őszintén szólva életem kedvenc időszakai közé tartozik. Megtiszteltetés volt megosztani veled a színpadot és a barátomnak nevezni téged. Mindig mosolygok, ha rád gondolok, és soha nem feledlek el. Soha. Tárd ki a szárnyaid, testvér, és repülj, végre szabad vagy. Nagyon szeretlek. És azt hiszem, megtarthatod azt a húsz dollárt, amivel lógsz nekem


– írta a Jóbarátok Joeyját alakító Matt LeBlanc a posztban.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Matt LeBlanc (@mleblanc) által megosztott bejegyzés

A Chandler feleségét, Monicát alakító Courteney Cox is megható szavakkal üzent egykori kollégájának. „Annyira hálás vagyok minden pillanatért, amit veled tölthettem, Matty, és minden nap hiányzol. Amikor olyan szorosan együtt dolgozol valakivel, mint én Matthew-val, ezernyi pillanatot éltek át együtt, amiket bárcsak megoszthatnék mindenkivel. Most itt van az egyik kedvencem“ – írta.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Courteney Cox (@courteneycoxofficial) által megosztott bejegyzés

A színésznő a posztjában felidézte, hogy Chandlernek és Monicának eredetileg csak egy egyéjszakás kalandja lett volna Londonban, de a közönség reakciója miatt végül ez lett a szerelmi történetük kiindulópontja.

Mielőtt elkezdtük volna forgatni ezt a jelenetet, súgott nekem egy vicces mondatot. Gyakran csinált ilyesmit. Vicces volt és kedves. 🤍🕊️

– zárta sorait a színésznő.