2023.11.10 15:28
Olvasási idő 0:32
Krajnyák Petra

Új érzelemmel térnek vissza az Agymanók, megérkezett a második rész előzetese

FILMEK + SOROZATOK ANIMÁCIÓS FILM DISNEY FILMEK MESEFILM PIXAR RAJZFILM

Nyolc év után végre folytatást kap a Pixar sikerfilmje, amiben egy új főszereplőt is megismerhetünk. Befutott az "Agymanók 2" első előzetese.

Végre folytatódnak az Agymanók kalandjai, így közel tíz évvel az első rész után ismét betekintést nyerhetünk Riley elméjébe, és rajta keresztül a hullámzó tinédzserkor megpróbáltatásaiba.

Öröm, Szomorúság, Düh, Félelem és Undor legnagyobb csodálkozására váratlanul átalakítják főhadiszállásukat, hogy új érzelmek is helyet kapjanak. Az új főszereplők között üdvözölhetjük a Szorongást, aki valószínűleg sokunk életében visszatérő vendég. Az ő angol hangját Maya Hawke kölcsönzi majd.

A Variety szerint bérezési nézeteltérések miatt sem Bill Hader, sem Mindy Kaling nem térnek vissza a Félelem és az Undor szerepében a folytatásban, az ő helyükre Tony Hale és Liza Lapira került.

Az Agymanók 2 előzetesét itt tudjátok megnézni:

Az Agymanók első része rengeteg elismerő kritikákat kapott a kritikusoktól és a közönségtől egyaránt, olyannyira, hogy 2016-ban a legjobb animációs filmnek járó Oscar-díjat is elnyerte. Az elragadó történet második része 2024 júniusában érkezik a magyar mozikba.