2023.11.8 9:00
Olvasási idő 0:57
Szécsi Krisztián

Hivatalosan is a Grace klinika egykori sztárja lett 2023 legszexibb férfija

ARCOK PATRICK DEMPSEY SZTÁROK

„Ez majd jót tesz az egómnak“ – mondta Patrick Dempsey, miután a People az év legszebb férfijának választotta.

A People magazin, csak úgy mint 1985 óta minden évben, idén is arra kereste a választ, hogy ki Hollywood legsármosabb, legkarizmatikusabb művésze. A kitüntetést 2020-ban Michael B. Jordan, 2021-ben Paul Rudd, 2022-ben pedig Chris Evans vihette haza.

Hogy mi alapján ítélik oda bárkinek is a címet, az mindig kérdéses, de visszatekintve az eddigi összes „legszexibb férfira“, biztos, hogy közrejátszik egy adott közszereplő adott évi népszerűsége. 2023-ban a megtiszteltetést az év végén érkező életrajzi film, a Ferrari egyik főszereplője, Patrick Dempsey kapta.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

People Magazine (@people) által megosztott bejegyzés

Teljesen megfeledkeztem, hogy ez a díj létezik, és még csak nem is gondoltam arra, hogy valaha is megkapjam. Szóval ez majd jót tesz az egómnak

– nyilatkozta az 57 éves színész, aki azt is elárulta, hogy szinte biztos benne, a gyerekei „agyon fogják cikizni“ ezért, és majd kismillió okot sorolnak fel, miért is nem ő 2023 legszexibb férfija. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

People Magazine (@people) által megosztott bejegyzés

A Grace klinika egykori sztárja a magazinnak adott interjújában mesélt családjáról, feleségéről, karrierbeli aspirációiról, s hogy milyen élményeket őriz a Michael Mann (Aviátor, Hancock) rendezte, decemberben debütáló Ferrari című film forgatásáról. 

„Évek óta követtem a film előkészületeit, ezért végül felhívtam Michaelt, és azt mondtam neki, hogy szeretnék részt venni benne. Ez is jó emlékeztető volt arra, hogy ha valamit igazán akarunk az életben, akkor kézbe kell vennünk a dolgokat“ – árulta el Dempsey a Ferrari kapcsán, melyben Piero Taruffi olasz autóversenyző karakterét fogja alakítani. Egyébként érdemes megjegyezni, hogy a férfi a színészet mellett maga is az autósportok szerelmese, aki rendszeresen versenyzik is.