2023.11.3 14:35
Olvasási idő 0:58
Szöllősi Anna

Azahriah a sikerről: Azt, hogy én ezt hogy élem meg, abban senki nem tudna segíteni

ZENE AZAHRIAH INTERJÚ RTL

Azahriah arról beszélt egy interjúban, hogyan éli meg a sikert, de azt is elárulta, hogyan írta legnagyobb slágereit, illetve miért tölti a nap felét bedugott füllel.

Sikert sikerre halmoz Azahriah, akinek már nemcsak a magyarországi koncertjei, hanem európai turnéjának állomásai is teltházasak. Az előadó nemrég még színészként is kipróbálhatta magát, hiszen az RTL+ felületén látható Valami Amerika című sorozat – melynek a főcímdalát is ő írta – tehetségkutatójában is feltűnt.

„Nagyon nagy élmény volt, meg színészet is kicsit – már nem az én részemről –, én akkorát nem színészkedtem, de jó volt egy ilyen környezetben lenni, és látni, hogyan épül fel (a sorozat)” – árulta el a Fókusznak Azahriah, aki több kulisszatitokba, többek között az alkotás folyamatába, is beavatta a nézőket. „Volt már olyan zeném, amiből egy hang volt a fejemben, egy ritmus, vagy ilyen melódia, azt feldünnyögtem hangüzenetbe hangrögzítőre, és utána hazaértem, felvettem és csináltam belőle zenét” – mondta az előadó.

Nekem a zenehallgatás mindent lefed. Akkor is, ha szórakozni akarok, kikapcsolódni vagy tanulmányozni (valamit). Nagyon sokszor zenét hallgatok, a napnak a felében szerintem bedugott füllel nyomom…

– vallotta be Azahriah, akit családja, barátai és a menedzsmentje is segít a mindennapokban. A sikert azonban egyedül igyekszik feldolgozni.

„Rengeteg olyan ember van, akire számíthatok, segítenek, ezért nagyon hálás vagyok, de azt, hogy én ezt hogy élem meg, hogy dolgozom fel, abban senki nem tudna segíteni, olyan értelemben, hogy ezt csak magamnak tudom feldolgozni. Megfelelő megoldást találni arra, hogy ezzel az élettel tovább élve hogyan lehet a legkomfortosabban végezni azokat a mindennapi teendőket, amik eddig könnyebben mentek. Ettől függetlenül én jól érzem magam, engem nem visel meg úgy nagyon” – mondta Azahriah.

A Fókusz teljes interjúját itt nézheted meg: