2023.10.30 17:09
Olvasási idő 5:31
Csáka Eszter Csáka

Heti horoszkóp: új kapcsolat, meghitt randi és lakásátalakítás is várhat rád

Heti horoszkóp: új kapcsolat, meghitt randi és lakásátalakítás is várhat rád
Forrás Mátrai Cintia/ Refresher Magyarország
ÉLETMÓD HOROSZKÓP

Új ismeretségek, sikeres randik és közösen töltött, idilli napok is várhatnak rád. Tudd meg, milyen hétre számíthatsz a szerelemben a horoszkópod szerint!

Kos

Kos Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A héten bekopogtathat hozzád a szerelem, mégpedig egy váratlan esemény formájában. A napokban mindenképpen próbálj ki valami újat, egy olyan programot vagy élményt, amit nem tervezel el előre, hanem csak spontán eszedbe jut, hiszen akár egy ilyen helyen is meglelheted a „másik feled“. Ne ijedj meg attól, ha esetleg ki kell lépned a komfortzónádból. Ha kapcsolatban vagy, mostanában aktuális lehet, hogy a közös jövőtökről kezdjetek el beszélgetni. Próbáljátok külön-külön elképzelni, hogy hogyan látjátok magatokat öt év múlva, és aztán beszéljétek meg, hogy mennyire egyeznek ezek a jövőképek. Érdemes minél hamarabb kideríteni, hogy a partnereddel ugyanazokra a dolgokra vágytok-e, vagy teljesen máshogy képzelitek el az életetek. 

Bika

Bika Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A bolygók állása azt mutatja, hogy a türelmed a napokban kifizetődik, és rájössz, hogy megérte ennyit várnod, hiszen hamarosan egy fantasztikus kapcsolat kezdetén találod magad. Amikor az érzéseidről szeretnél beszélgetni, ne hezitálj, csak mondd el őszintén, hogy mit gondolsz, valamint ne félj előtérbe helyezni magadat. Most megérdemled, hogy egy kicsit rólad szóljanak a dolgok. Ha már van partnered, érdemes lenne most egyenesen és nyíltan kommunikálnod felé, hiszen a párod nem gondolatolvasó, így nem fogja kitalálni, hogy mi is az igazi problémád. Mondd el neki érthetően és tisztán, hogy mivel bántott meg, hogy legközelebb elkerülhessétek ezt a helyzetet. Ezáltal sokkal mélyebb megértés alakulhat ki köztetek, ami a kapcsolatotoknak is jót tesz. 

Ikrek

Ikrek Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia


Ezen a héten a csillagok állása alapján nem ajánlott, hogy bármilyen komoly kapcsolatba keveredj, mert semmi jó nem sülhet ki belőle. Helyette inkább fókuszálj arra, hogy jobban megismerd a másik felet. Haladjatok lassan, de biztosan, hiszen így sokkal könnyebben és organikusabban alakulnak ki érzelmek benned anélkül, hogy hirtelen döntést kellene hoznod. Lehet, hogy lesznek konfliktusok a napokban, amik valójában csak az egótokról szólnak majd, így egy kis önfegyelemmel könnyen tovább tudtok lépni a problémákon. Ha komoly kapcsolatban vagy, próbáld ki, hogy kicsit türelmesebben kezeled a párodnak azon tulajdonságait, amelyektől korábban egy perc alatt felkaptad a vizet. Koncentráljatok egymásra és igyekezzetek minél több időt együtt, kettesben tölteni.

Rák

Rák Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia


A csillagok állása alapján nehéz hetek állnak mögötted, így most érdemes minden olyan programot és helyzetet kihasználni, ahol felszabadultan érezheted magad. Szingliként most ajánlatos ismerkedned, hiszen a szokásosnál is önfeledtebben tudod élvezni az élet apró örömeit. Nem feltétlenül most találod meg azt a személyt, akivel hosszú távon is el tudod képzelni magad, ellenben ne add fel a keresést, hiszen mindig a legváratlanabb pillanatban talál rád a szerelem. Ha kapcsolatban vagy, most nagyon fontos, hogy őszinte légy a pároddal. Ha türelmetlenebb és mogorvább vagy a szokásosnál, azt ne próbáld egy mosollyal elrejteni minden szituációban, hanem beszéld meg a partnereddel, pontosan hogyan érzed magad. Megéri most sebezhetőnek lenned, hiszen rájössz, hogy a párod támogat és melletted áll, amikor szükséged van rá. 

Oroszlán

Oroszlán Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia


A héten legyél egy kicsit spontánabb, lepd meg a barátaidat azzal, hogy olyan programot szervezel, ami távol áll az érdeklődésetektől, így még izgalmasabb kalandokban lesz részetek. Próbálj meg türelmesebb lenni a szerelmet illetően, hiszen tuti akkor ismerkedsz meg valakivel, amikor a legkevésbé számítasz rá. Próbálj meg nem arra gondolni minden nap, hogy hol bukkanhatsz szerelemre, hiszen ha ennyire görcsösen keresed, nem fog összejönni. Tereld el a figyelmed más dolgokkal, hogy könnyebben teljenek a mindennapok. Ha kapcsolatban élsz, szervezettek közös programokat, csináljatok együtt dolgokat, hogy kicsit elmélyüljön a szerelmetek, valamint, hogy jobban megismerjétek egymást. Használjátok ki a lehetőséget, hogy megerősítsétek a kettőtök között lévő köteléket.

Szűz

Szűz Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia


Sok boldogság ér a héten, remek lehetőségeket kapsz a napokban, ami ünneplésére ad okot. Azonban a nagy boldogság közepette se feledkezz meg a családodról, hiszen lehet, hogy mostanában kicsit elhanyagoltad őket. Hívd fel őket, érdeklődj a mindennapjaikkal kapcsolatban, próbálj meg kicsit több időt tölteni a rokonaiddal. Mutasd meg nekik, milyen hálás vagy, hogy ott vannak neked. Ha valamikor, akkor a napokban érdemes lenne ellátnod néhány jó tanáccsal egy barátod, aki egy szerelmi drámában szenved. Lehet, hogy pont a te szavaid segítenek neki átlendülni a konfliktuson. Fogadd el, hogy egy kapcsolatban vannak hullámvölgyek, és néha szükség van arra, hogy egy kis teret adj a párodnak, hogy ki tudja fújni magát, és rendezze a gondolatait. Hidd el, később meghálálja majd.

Mérleg

Mérleg Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia


A héten egy dolgot kell megjegyezned és gyakorolnod, mégpedig azt, hogy szeresd magad feltétlenül, hiszen csak így lelhetsz egy harmonikus, kiegyensúlyozott kapcsolatra. Légy nyitott az új lehetőségekre, és mondj igent, ha randira hívnak. Próbálj meg kicsit kevésbé szőrszálhasogató lenni a másikkal kapcsolatban. Ha van párod, most mindennél fontosabb, hogy őszinték legyetek egymással, és képesek legyetek nyugodtan megbeszélni a felmerülő konfliktusokat. Üljetek le, és addig ne álljatok fel az asztaltól, amíg át nem rágjátok magatokat a problémákon és meg nem értitek egymást. Ne feledd, hogy a kommunikáció a legfontosabb egy kapcsolatban, így minden esetben érdemes minél érthetőbben és őszintébben beszélgetnetek egymással.

Skorpió

Skorpió Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia


A napokban fontos lenne, hogy minél óvatosabb légy az ismerkedés során, hiszen könnyen megégetheted magad, ha gyorsabb tempóban haladsz, mint a másik fél azt szeretné. Élvezd az ismerkedés folyamatát, ne akard elsietni a dolgokat, és próbálj meg nem erőltetni a dolgokat csak azért, hogy minél hamarabb kapcsolatba kerülhess. Hidd el, a megfelelő személynél nem kell majd játszmákat alkalmaznod. Ha együtt vagy valakivel, most érdemes lehet kicsit több minőségi időt együtt tölteni, hogy elmélyítsétek a kapcsolatotokat. Élvezni fogjátok a közös programokat, közelebb kerültök egymáshoz.  Konfliktusokra nem kell számítanod, azonban arra vigyázz, hogy ne nyílj meg olyan személynek a környezetedben, akit annyira nem ismersz, hiszen lehet, hogy az intim dolgaidat később másoktól hallod majd vissza.

Nyilas

Nyilas Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia


Itt az idő, hogy végre elkezdd kifejezni a környezeted számára, hogy hogyan érzed magad. Ne gondold azt, hogy a barátaid és a potenciális randipartnereid kitalálják, hogy mit szeretnél. Találd meg az arany középutat, hogy ne ossz meg túl keveset, de túl sokat sem másokkal. Egy kapcsolat csak akkor működhet, ha mindkét fél tisztán tudja kommunikálni az érzéseit, valamint fel tudnak állítani egészséges határokat. Lépj ki a komfortzónádból, és végre mondd el, hogy érzed magad, annak, akinek hallania kell a mondandód. Ha kapcsolatban vagy, próbálj meg kicsit magadra is figyelni, ne csak arra, amit a párod szeretne. Egyenlítsétek ki a kapcsolati dinamikátokat úgy, hogy neked is ugyanannyi beleszólásod legyen a dolgokba, mint neki. 

Bak

Bak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia


Próbálj meg olyan emberekkel randizni, akik megértik, hogy szükséged van egy kis énidőre. Nagyon szeretsz egyedül lenni, neked ez sosem okozott problémát, így nem feltétlen érdemes olyan valakivel összejönnöd, aki minden idejét veled szeretné tölteni. Könnyen lehet, hogy így nem működne köztetek hosszú távon a kapcsolat, hiszen téged kifejezetten zavar, ha a másik fél nem képes egyedül lenni és lekötni magát egy kicsit. Légy nyitott a héten, hiszen új embereket ismerhetsz meg, lehet az barát, de akár egy nem várt szerelem is. Ha kapcsolatban vagy, lehet, hogy a párod egy kicsit eltávolodik tőled, hogy megoldja néhány személyes problémáját, amiről úgy érzi, csak egyedül képes rá. Próbálj meg őszintén beszélni vele erről a helyzetről, hogy közösen megtalálhassátok a megoldást.

Vízöntő

Vízöntő Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia


Szingliként a héten arra figyelj, hogy megtaláld az egyensúlyt a barátaid és a családod között. Próbálj meg ugyanannyi időt tölteni mindenkivel, és igyekezz minél többet foglalkozni az idős rokonaiddal! Segíts nekik, ahogy ők is segíthetnek neked kicsit jobban megérteni, hogy vajon miért nem találsz magadnak könnyen partnert. Légy türelmes, és fogadd el a tanácsaikat! Ha kapcsolatban vagy, akkor is érdemes most az idős rokonokkal több időt töltened, hiszen annyi bölcsességet tudnak átadni, ami később nagy hasznodra lehet párkapcsolati téren. Töltsd el egy romantikus estét a pároddal a héten, hogy újra fellángoljon köztetek a szerelem, ami mostanában a sok teendő között kicsit héttérbe szorult.

Halak

Halak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia


A napokban próbálj meg az otthonodban olyan hangulatot teremteni, ami igazán komfortos számodra, és ahová szívesen érsz haza egy fárasztó munkanap után. Így sokkal jobb lesz a közérzeted, valamint nagyobb kedvvel látsz vendégül másokat. Érdemes a napokban a családodra is gondolnod, szervezz velük közös programot, hiszen jó tanácsokkal láthatnak el a szerelmi életeddel kapcsolatosan. Tanulj az ő hibáikból, és próbáld megfogalmazni, hogy te mit remélsz egy kapcsolattól. Ha tudatosítod magadban, már sokkal könnyebben eligazodsz a randik világában, és nem vesztegeted az időd olyan személyekre, akikről tudod, hogy nem adják meg azt, amire vágysz. Ha kapcsolatban vagy, most egy igazán nyugodt, kiegyensúlyozott és boldog hét elé néztek, ahol minden csak rólatok, és a közösen eltöltött időről szól majd. Figyelj arra, hogy szívd magadba ezt a rengeteg pozitív energiát, hiszen később szükséged lehet majd rá!

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!