2023.10.12 10:58
Olvasási idő 0:51
Masszi-Rigó Csilla

Elfogatóparancsot adtak ki a Kőgazdag fiatalok szereplője ellen, Papacita azonban hamar tisztázta magát

ÉLETMÓD KŐGAZDAG FIATALOK PSG OGLI TV2

Sikkasztás miatt kereste a rendőrség a "Kőgazdag fiatalok" című reality Papacitáját, aki csütörtök reggelre mindent tisztázott, így már le is került a körözési listáról.

Bár a múlt hét lezártával a Kőgazdag fiatalok című műsor pihenőre ment, a szereplők élete továbbra sem mentes a kalandoktól és a kihívásoktól. A hírhedt influenszer, PSG Ogli műsorban megismert testőrét, Papacitát a 24.hu szerdai híre szerint a rendőrség sikkasztás miatt körözte, csütörtök reggelre azonban eltűnt a képe a körözési listáról. 

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 

Una publicación compartida por Papp olivér (@psgogli7_offical)

A hivatalosan Hopka László néven ismert, 43 éves férfi ellen szerdán adott ki elfogatóparancsot a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés Végrehajtási Csoportja, Hopka azonban a rendőrség és egyben saját rajongói előtt is igyekezett gyorsan tisztázni magát. PSG Ogli csütörtök reggeli Instagram-sztorijában úgy fogalmazott:

Srácok, elmondjuk frankón, hogy arról volt itt szó, hogy volt egy lakcímváltozásom 3 évvel ezelőtt, és akkor volt egy pénzbírságom. Valami közlekedési kihágással, ami 143 ezer forintra emelkedett. Ezt reggel rögtön beutaltuk a rendőrségre, és visszaigazoltan, vissza is vették a körözést, tehát nem vagyok körözés alatt. Nincsen semmi probléma.


Papacita arra is kitért, miért pont sikkasztás gyanúja miatt vették elő: „Megkérdeztük az eljáró tisztet, hogy miért sikkasztásnak nevezik: az volt a válasza, azért, mert az államkasszából a pénzt elvettem, tehát nem fizettem be. Mindenkinek ajánlom, ha valakinek pénzbírsága van, fizesse be, akár 5 vagy 10 ezer forint, mert ez a rendszer így van felépítve. (…) 12 perc alatt elintéztük ezt a félreértést.”