2023.10.12 8:51
Olvasási idő 0:44
Masszi-Rigó Csilla

Jada Pinkett Smith bevallotta, hét éve nem élnek együtt Will Smithszel

ARCOK JADA PINKETT SMITH PÁRKAPCSOLAT WILL SMITH

A színész úgy fogalmazott, hét éve folyamatosan dolgoznak kapcsolatukon.

Jada Pinkett Smith egy friss interjúban mesélt a Will Smithszel való kapcsolatáról. A két híresség 1997 óta alkot egy párt, házasságukból pedig két gyermek – Willow és Jaden Smith – született, és ahogy az a pénteken megjelenő People magazinból kiderül, a pár már hét éve külön él egymástól.

Még mindig keressük a megoldást. Nagyon nehéz közös munkán vagyunk túl együtt. Mély szeretetet értünk egymás iránt, és azon vagyunk, hogy kitaláljuk, hogy hogyan működhet ez az egész köztünk

– mondta Jada Pinkett Smith több mint másfél évvel az Oscar-botrány után, amikor Will Smith felpofozta a felesége betegségén élcelődő Chris Rockot. 

Jada Pinkett Smith és Will Smith a 2022-es Oscar-díjátadó afterpartyján. Forrás Arturo Holmes/FilmMagic

Ahogy Jada Pinkett fogalmaz: folyamatosan dolgoznak kapcsolatukon, ő pedig esküt tett arra, hogy nem lesz olyan ok az életben, ami miatt elválnának férjével. Bármi történjék, mindig ki fog állni Will Smith mellett, még annak tudatában is, hogy a férfi külön utakon jár. 

Kiemelt tartalom
Így lesz emlékezetes a profilod a randioldalakon a tudomány szerint Így lesz emlékezetes a profilod a randioldalakon a tudomány szerint 2024.7.16 18:50

A két híresség az elmúlt években többször is nyilatkozott kapcsolatukról Jada Pinkett Smith Red Table Talk című beszélgetős műsorában. A pár már korábban is említést tett arról, hogy kapcsolatuk nyitott, az alapvetően családias hangulatú Facebook-talkshow-ban azonban sosem esett szó a gyerekek részéről sem arról, hogy Will és Jada külön élnének.