2023.10.11 16:22
Olvasási idő 0:31
Szécsi Krisztián

Barbie-kiállítást rendeznek Budapest egyik bevásárlóközpontjában

DESIGN BARBIE BARBIE FILM BARBIE-CORE GRETA GERWIG

A látogatók közel 120 babát tekinthetnek meg a budapesti Allee Bevásárlóközpontban, Lakatos Márk és csapata pedig divatbemutatókkal készül.

Greta Gerwig Barbie-filmje idén nyáron robbant be a világ mozijaiban, és azóta is hatalmas népszerűség övezi, ennek alkalmából idén ősszel egy különleges Barbie-kiállítással készül az Allee Bevásárlóközpont – derül ki a Refresher Magyarországnak eljuttatott közleményből.

A látványos kiállításon egy több mint 120 darabból álló Barbie baba gyűjteményt és a babákhoz tartozó kiegészítőket tekinthetnek majd meg a látogatók. A kiállítás egyik izgalmas eleme egy óriás Barbie-doboz, amiben a látogatók babaként fotózkodhatnak, a helyszínen készített fotókkal pedig értékes Barbie-ajándékcsomagokat nyerhetnek a látogatók.

barbiebarbiebarbie
Galéria megtekintése
(3)

Őszi divatinspirációkért érdemes lesz megnézni a programsorozat art directora, Lakatos Márk és csapata által szervezett különleges divatbemutatókat. Két szombat délután, október 14-én és 28-án, naponta öt alkalommal láthatják az érdeklődők a flashmobjellegű divatbemutatókat a bevásárlóközpontban. A modellek az Allee folyosóin vonulnak majd végig, a bemutató pedig a Váli utca felőli átriumban ér véget.