2023.10.11 11:42
Olvasási idő 0:41

Azahriah lett a Marie Claire első férfi címlapsztárja Magyarországon

KULTÚRA AZAHRIAH ÍRÁS MARIE CLAIRE NOVELLAPÁLYÁZAT

Az októberi lapszám teljes egészében a Z generációnak kedvez.

A Marie Claire októberi száma igazán különlegesnek számít, hiszen hazánk egyik legkedveltebb előadóját, Azahriaht köszönthetjük borítóján, aki ezzel a lap történetének első férfi címlapsztárja lett. A képet nem mellesleg Martin Wanda fotográfus készítette, aki olyan világsztárokkal dolgozott már együtt, mint Ben Barnes és az Arctic Monkeys.

Forrás Marie Claire

„Ez a lapszám más, mint az eddig megszokottak, a magazin kilépett a szokásos keretei közül, tizen-huszonévesekkel vettük magunkat körül, együtt dolgoztunk, fotóztunk, interjúztunk” – mondta Tóth-Szántó Kriszta főszerkesztő. A lapban egyébként generációnk más olyan tehetségei is bemutatkozhattak, akik érzékenyek a társadalmi igazságtalanságokra, tudatosak a lelki egészségüket illetően, és nem áll távol tőlük, hogy pár évente újradefiniálják önmagukat – ilyen Sissi, Lil Frakk, Nagy Emma, Román Kati, Labrosse Dániel és Trunk Tamás is.

Azahriah csillaga magasan száll az égen. A fiatal énekes jövő májusban koncertet ad a budapesti Puskás Arénában, melyre a jegyértékesítés alatt akkora volt az érdeklődés, hogy a Broadway Ticket rendszere kevéssé bírta a terhelést. Miután a koncertre a jegyek 95 százaléka szinte azonnal el is ment, Facebookon jelentették be, hogy Azahriah jövőre duplázni fog az arénában.