2023.10.10 12:00
Olvasási idő 1:18

Elindult az októberi „tökméregetés”, és G.Zsolti is beállt a „kígyózó” sorba – nálunk debütál az „Imádom az anakondád” klipje

ZENE G. ZSOLTI MAGYAR ZENE PREMIER

G. Zsolti úgy ítélte, itt az ideje, hogy egy teljes blokkot szenteljen a médiában tonnaszámra megjelenő, túltolt szexualitásnak. Így született meg az új, „Imádom az anakondád” című dal, amelynek klipjét a Refresher oldalán láthatjátok először.

Az abszurd G. Zsolti sikeres, produceri háttérmunkáiból előlépve döntött úgy, hogy szólókarrierjét is elstartolja. A szerző egy olyan karaktert épített fel az elmúlt másfél évben, aki saját képmására formálta meg a ma uralkodó hiphop-irányzatok zsánereit. G. Zsolti mindenféle komolyságot és sokszor szemérmességet is mellőzve – mégis burkoltan, kritikusan – parodizálja ki a médiában mindenhonnan ránk zúduló, túltolt szexualitást, flexelést, és nem ijed meg behozni politikai utalásokat sem szövegeibe.

Brésong, faszhimnusz, dallosz fallosz – G.Zsolti ilyen titulusokkal illette az „Imádom az anakondád” című dalát. Forrás Tóth Levente

Legújabb, Imádom az anakondád című dalában az alkotó új lüktetést adva az ünnepelt obszcenitásnak és a kimeríthetetlen témának vonult be stúdióba. A debüt külön érdekessége, hogy a nagy elismerés övezte, egykori hangmérnök, Sellyei Tamás (azaz Silk) sample-je és a Magyar Producer Workshop mögött álló, Bánkuti Dani „reakcióvideója” is bekerült valamilyen formában a kiadványba.

Sok rapszövegben jelenik meg visszatérő motívumként az előadó emberfeletti szexuális teljesítménye vagy épp arcpirító méretei. Úgy éreztem, hogy ez a fontos jelenség megérdemelne egy teljes dalt, így született meg ez a brésong, a faszhimnusz, a dallosz fallosz

– mondja G.Zsolti a Refreshernek.

A számhoz tartozó videóklip megtekintése kiszolgálja azt a közönséget is, aki valami szépet akarna látni, és azokat is, akik inkább csak röhögnének egy jót. A műfajban élenjáró BSW egyik tagja, Matyi, illetve Bongor is szerepet kapott a klipben, méghozzá egy táncos hölgykoszorú közepén.

Kiemelt tartalom
Playback Péntek: Dua Lipa, Elefánt, Szalai, T. Danny és Jaber a hét megjelenései között Playback Péntek: Dua Lipa, Elefánt, Szalai, T. Danny és Jaber a hét megjelenései között 3 nappal ezelőtt

„Jó barátok vagyunk G.Zsoltival, nem is volt kérdés, hogy benne legyek az Imádom az anakondád klipjében. Nagyon sokszor mi is parodizáljuk a stílust. Annyira jól megy néha, hogy sokan el is hiszik, hogy komolyan gondoljuk, pedig aki minket ismer, tudja, hogy ez egy kurva nagy vicc! Fontos különbséget tenni aközött, hogy valami hangzásban trash, vagy minőségien szólal meg, és megvan a sajátságos humora. Ahogy G.Zsolti, úgy mi is utóbbit képviseljük, szóval abszolút megvan az összhang közöttünk“ – mondta a BSW rappere a klipes cameóról.

Az Imádom az anakondád videóklipjét a Refresher Magyarország oldalán nézhetitek meg elsőként:

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!