2023.10.6 16:53
Olvasási idő 1:01
Krajnyák Petra

Hatalmasat csalódott a kórházi ellátásában Manuel, miután megsérült a Budapest Parkban adott koncertjén

ARCOK BUDAPEST PARK KONCERT MANUEL

"Full le voltam szarva" – panaszkodott Manuel az állami kórház sürgősségi osztályán tapasztalt ellátásra.

Ahogy korábban megírtuk, Manuel nagyot esett a múlt csütörtöki, Budapest Parkban adott koncertjén, ezért rövid időre ugyan, de el kellett hagynia a színpadot. Amíg T. Danny nélküle szórakoztatta a közönséget, addig a lábát bekötözték, így pár perccel később már folytatta is a bulit.

Manuel az eset után az Instagram-oldalán keresztül tudatta a követőivel, hogy inkább magánkórházhoz fordul ellátásért, ám ennek okát akkor nem részletezte. Most azonban ismét megszólalt a közösségi oldalon, és ezúttal kitért a közegészségügyben szerzett tapasztalataira is: elmondása szerint az állami kórház dolgozói a betegeiken gúnyolódtak, miközben őt vizsgálták.

Amikor elestem, kiugrott a térdkalácsom a helyéről, amiről leszakadt egy szalag, és letört egy porcdarab is róla. Szóval nem tudom, hogy hoztam le így a bulit, de tele voltam adrenalinnal, meg akartam oldani a helyzetet, azt akartam, hogy jó legyen a buli. Később, a sürgősségin rám adtak egy gipszet, full le voltam szarva, de tényleg, és végül azt mondták, jöjjek vissza kontrollra egy hét múlva. Én nem hallgattam rájuk, és elmentem magánba, ahol készült MRI, kaptam megfelelő segítséget, és továbbküldtek egy másik helyre, ahol lezajlott a műtét. Kíváncsi vagyok, mi lett volna a következő lépés a sürgősségin, ha kajak várok egy hetet és visszamegyek hozzájuk, miközben sürgősen műteni kellett.

A zenész arról is beszámolt, hogy a műtéti után 24 óra pokoli volt, jelenleg csak feküdni tud, a felépülése pedig több hétig is elhúzódhat. Azt is hozzátette, hogy nem akarja negatív színben feltüntetni a magyar egészségügyet, hiszen korábban a sürgősségi osztályokon mindig jól ellátták. Arra azonban felhívta követői figyelmét, hogy ne bízzanak meg bárkiben, akin fehér köpeny van.