2023.10.5 11:48
Olvasási idő 0:59
Masszi-Rigó Csilla

Kat Von D örökre szakított az okkultizmussal – videón, ahogy megkeresztelkedik a tetoválósztár

ARCOK KAT VON D KERESZTÉNYSÉG OKKULTIZMUS TETOVÁLÁS

A világ egyik legismertebb tetoválóművésze videón mutatta meg rajongóinak, hogy véget ért egy fejezet az életében, családja és lelke védelmében pedig szakít az okkultizmus tudományával.

Megkeresztelkedett Kat Von D: a 41 éves tetoválóművész, az egykori LA Ink című sorozat sztárja kedden egy Instagram-videóban osztotta meg követőivel, hogy eddigi életét maga mögött hagyva szakít az okkultizmussal, és megtért keresztényként éli tovább életét. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Kat Von D (@thekatvond) által megosztott bejegyzés

„Katherine von Drachenberg, az Úr Jézus Krisztusba vetett hitvallásodra és az ő isteni parancsának engedelmeskedve megkeresztellek téged, húgom, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében” – hangoznak el a lelkész szavai, aki a videó alá vágott angyali kórusmuzsikára mártotta bele a keresztelőmedencébe a talpig fehérben pompázó művészt.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Kat Von D (@thekatvond) által megosztott bejegyzés

A hivatalos megtérésre azután került sor, hogy Von D egy tavaly júliusi Instagram-posztban elárulta, örökre felhagy az okkult tudományok és művészetek gyakorlásával. Akkor a művésznő több, boszorkánysághoz köthető tárgyról, könyvről, szoborról és tarotkártyákról osztott meg felvételeket, amelyektől mihamarabb szeretett volna megválni. 

Mindig is láttam a szépséget abban, ami hátborzongató, de ezen a ponton fel kellett tennem magamnak a kérdést: mi a kapcsolatom ezekkel a dolgokkal? És az igazság az, hogy egyszerűen akarok ilyen tárgyakat beengedni a családunk életébe

– írta korábban. 

Von D azt is leszögezte, hogy saját megtérésével senkit sem szeretne befolyásolni, és továbbra is tiszteletben tartja azokat, akik az okkultizmus útján járnak, ő csak saját spirituális fejlődését tartja most szem előtt. 

Kiemelt tartalom
Borzongás mesterfokon: 7 klasszikus olvasmány Halloweenra, melytől garantáltan nem fogsz tudni aludni Borzongás mesterfokon: 7 klasszikus olvasmány Halloweenra, melytől garantáltan nem fogsz tudni aludni 2023.10.28 10:27

„Mindenkit szeretek, függetlenül attól, hogy hol tart éppen, de még sosem volt ennyire világos számomra, hogy spirituális hadviselés folyik, és én szeretném magamat és a családomat szeretettel és fénnyel körülvenni.”