A cikk a New Balance támogatásával készült.
2023.9.27 16:32
Olvasási idő 1:01

„Futás közben kikapcsolom a gondolataimat” – Bognár Bogi divatfotós mesélt arról, miért szeret futni

SPORT NEW BALANCE SPORT

Hiába mondható viszonylag új hobbinak, Bognár Bogi már most nagy rajongója a futásnak, hiszen ezt a sportot nemcsak egyedül, de csapatban is élvezetes végezni.

Mindenkit más motivál arra, hogy futócipőt húzzon: van, akit a versenyszellem éltet, van, akit az egészség és a jobb közérzet elérése motivál, és olyan is van, aki csak ki akar kapcsolódni egy hosszú és fárasztó nap után. 

@refresherhu Hiába mondható viszonylag új hobbinak, Bognár Bogi már most nagy rajongója a futásnak, hiszen ezt a sportot nemcsak egyedül, de csapatban is élvezetes végezni.🏃🏽‍♂️ #szponzorálttartalom#newbalancerunclub#newbalancerunclubbudapest#runclub#runningclub#run#runner#refresher#refresherhu#runyourway♬ eredeti hang - REFRESHER Magyarország

Bognár Bogi, divat- és lifestylefotós, Magyarország egyik legkeresettebb fényképésze, aki kitartásának és alázatának köszönhetően teljesen autodidakta módon tanulta meg és fejlesztette tökéletessé a képalkotás művészetét. Bogi, ahogy munkájában, úgy a futásban sem ismer határokat.

Bognár Bogi bár nem rég kezdett el futni, mégis hamar megszerette a mozgásformát, hiszen egyedül és csapatban is lehet végezni. Forrás REFRESHER Magyarország

Miért jó a futás? Mindegy, hogy maratonon vagy, szigetkört teljesítesz vagy éppen a háztömböt kerülöd meg, ha futsz, akkor futó vagy! 

A futással mindenkinek van egy célja: míg valaki a csúcsra akar törni és versenyszerűen űzi, más az egészségéért teszi, esetleg élvezetből vagy szimplán csak azért, hogy egy hosszúnak ígérkező nap elején vagy a fárasztó munka végén pár percre kikapcsolhasson. Senkinek sem kell külső elvárásoknak megfelelnie futás közben, mindenki útja egyedi. A futás egyesít függetlenül attól, ki mennyit fut és miért, mi motiválja vagy éppen mi a célja. 

Kiemelt tartalom
Sportolókhoz és szurkolókhoz is szóló kollekciót mutatott be a Dorko Sportolókhoz és szurkolókhoz is szóló kollekciót mutatott be a Dorko 2024.4.12 11:40

A New Balance Run Your Way kampánya nem magát a futást, hanem a futók egyediségét ünnepli, célja pedig, hogy a futásra ne csak úgy gondoljunk, mint fizikai tevékenység, hanem mint egy teljes és komplex élményre, amely erőt ad, felszabadít és kikapcsol. 

Tarts velünk és tudd meg, ki miért rakja le a voksát a futás mellett szélben, napsütésben, hóban vagy éppen esőben!