2023.9.25 17:45
Olvasási idő 5:14
Csáka Eszter Csáka

Horoszkóp-előrejelzés: új kapcsolat, fizetésemelés, utazás is várhat rád a héten

Horoszkóp-előrejelzés: új kapcsolat, fizetésemelés, utazás is várhat rád a héten
Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia
ÉLETMÓD HOROSZKÓP

A legtöbb csillagjegy számára rengeteg lehetőséget tartogat ez a hét, akár a szerelmi életedben, akár a munkahelyeden. Spontán utazás, új kapcsolat és akár egy új projekt is várhat rád – mutatjuk, mire számíthatsz a napokban a horoszkópod alapján.

Kos 

Energikus hétre számíthatsz, tele lesz a naptárad olyan feladatokkal, melyeket ha most elintézel, sokkal könnyebben telnek majd a következő napjaid. Lelkesen igyekszel minden teendőddel időben végezni, hogy a következő időszakban sokkal könnyebb dolgod legyen. Ez a hét szuper lesz arra, hogy apróbb, rövid távú célokat tűzz ki magad elé, melyeket a hétvégéig teljesíteni tudsz. Az asszertivitásod ezen a héten sem hagy cserben, ennek köszönhetően sokkal könnyebben tudod átverekedni magad minden akadályon, ami eléd kerül. Ne stresszelj, ha nem sikerül minden programon részt venned a barátaiddal, megértik, ha egy hosszú nap után inkább csak pihennél. 

Kos Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Bika 

Természetedből adódóan képes vagy órákon át fókuszálni egy feladatra, ami sok más csillagjegynek nem megy ilyen jól. Használd ki ezt a tulajdonságod, és igyekezz minél többször alkalmazni, így sokkal gyorsabban eléred a céljaidat, mint bárki más, sőt, magadhoz képest is látványos haladást tudsz elérni. Érdemes kitartónak lenned és keményen dolgoznod a munkahelyeden, mivel ha kitartasz, elismerést, sőt, akár fizuemelést is kaphatsz. Ezen felül új lehetőségeket, jobb projekteket és feladatokat oszthatnak rád. Fontos, hogy most elérhető légy a környezeted számára: lehet, hogy egy családtagod vagy barátod megkeres egy olyan problémával, amin csak te tudsz segíteni.

Bika Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Ikrek 

A napokban a legnagyobb fókusz a kommunikációképességeden lesz. A csillagjegyed alapján te vagy az, aki gyakorlatilag minden helyzetből képes kidumálni magát, ez a tulajdonságod pedig most extrán hasznos lesz az életed minden területén. A munkahelyeden egy olyan feladat során, amikor a felelősség nagy része rád hárul, képes leszel az apróbb hibákat is simán megmagyarázni, de az is lehet, hogy pont ez a beszélőkészség segít majd megkapni egy előrejutást jelentő lehetőséget. Ha saját projekten dolgozol, itt az ideje, hogy végre megmutasd a munkád a külvilág számára is, hogy ne csak ismerőseid, hanem idegenek is láthassák, mire vagy képes. A környezetedhez most sokkal jobban tudsz érzelmileg kapcsolódni: a héten jó eséllyel mély beszélgetések, nagy revelációk és új barátságok is várhatnak rád. Ha valakivel hosszabb ideje rosszban vagy, most könnyebben ki tudtok békülni, ha kellő nyitottsággal fordulsz felé.

Ikrek Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Rák 

Az elkövetkező időszakban érzelmi hullámvasúton veszel részt. Lehet, hogy olyan rokonaiddal, rég nem látott ismerőseiddel találkozol, akikkel kicsit feszültebb a kapcsolatod, így az is lehet, hogy vitába torkollik egy beszélgetés. A stresszes helyzet ellenére a héten sokkal könnyebben tudsz kapcsolódni a saját belső hangodhoz, jobban eligazodsz a gondolataid között, amelyek korábban egy témával kapcsolatban elég kuszák voltak. Ennek örömére túl kellene tenned magad a régi sérelmeken, hogy új fejezetet nyithass, ahol tiszta lappal indulsz. A napokban nem érdemes nehéz és fontos döntéseket hoznod, hiszen sokkal inkább az érzelmeid vezérelnek, mint a logikus éned. Hagyd, hogy kicsit leülepedjen a téma, hogy friss fejjel tudj gondolkodni.

Rák Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Oroszlán 

Olyan döntéshelyzetbe kerülsz a héten, amit nem tudsz elkerülni. Határozott és vezető alkat vagy, ennek megfelelően pedig nem okoz különösebb nehézséget a döntés számodra, főként a munkahelyeden. Plusz pont, ha sikerül a többiek számára is előnyös döntést hoznod, mivel sokkal népszerűbb lehetsz a körükben. Ez egy tökéletes időszak arra, hogy kicsit kezedbe vedd az irányítást, hiszen a környezeted szívesen bízza rád a menedzselést igénylő feladatokat. A napokban a bolygók állása alapján akár egy új szerelem is kialakulhat az életedben, kérdés, hogy nyitott vagy-e eléggé egy komolyabb kapcsolatra. Csak rajtad múlik, hogy megnyitod-e a szíved, és képes leszel-e bízni a másik félben. 

Oroszlán Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Szűz 

A napokban saját magad is meglepődsz majd azon, hogy milyen elszánt tudsz lenni, ha akarsz. Egy fontos ügy kapcsán elhatároztad magad, így nagy változásokat hozol az életedben, amit ha ügyesen csinálsz, akár az életminőséged is jelentősen javulhat. Ne aggódj, ha nem tudsz minden változtatást egy nap alatt megtenni, hiszen érdemes apró lépésekben haladni a cél felé. Ha érzelmekről van szó, hajlamos vagy bezárkózni, pedig most érdemes lenne kibeszélned a problémáidat, és hagyni, hogy a környezeted átsegítsen egy nehezebb helyzeten, amit nem tudsz egyedül feldolgozni. Fontos lenne, hogy a napokban megfelelően kommunikálj a munkahelyeden is, hiszen ha nem fejezed ki az igényeidet, könnyen lehet, hogy rosszabb helyzetben találod magad. 

Szűz Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Mérleg 

A tied a legharmonikusabb, egyensúlyra törekvő csillagjegy, a héten pedig szerencsére nem kell nagy kilengésektől tartanod. Sikeresen menedzseled a magánéleted és a munkád is, az egyetlen, ami gondot okoz, az a saját időd beosztása. Ne ígérd meg, hogy minden programon ott leszel, ahogy ne vállalj be minden projektet, hiszen így annyira elhavazódsz a feladatokkal, hogy nem fogsz kilátni a teendőkből. Igyekezz tudatosan átgondolni, mikor mire lesz időd, írd le egy papírra, hogyan fog kinézni a következő heted, hiszen így fogod átlátni, hogy mi az, amit még be tudsz vállalni, és mi az, ami már nem fér bele. A barátaid szerencsére megértőek, így nem akadnak ki, ha nem jelensz meg egy bulin, amire korábban már elígérkeztél, ennek ellenére nem érdemes rendszert csinálnod ebből. 

Mérleg Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Skorpió 

Nagy felfedezésekre jutsz a héten, méghozzá saját magaddal kapcsolatban. Az előző időszakban elindultál egy önismereti úton, amit érdemes lenne tovább folytatnod, hiszen ennek segítségével sokkal jobban átlátod az érzelmeidet. Eddig nem értetted, hogy a környezeted miért cselekszik veled szemben sokszor úgy, ahogy, de ha kicsit magadba nézel, megértheted, hogy mi az, amin neked is változtatnod kell. Érdemes az emberekhez való hozzáállásod is tanulmányozni, hogy a korábbi viselkedési sémákat le tudd vetkőzni. A munkahelyeden most nem vár nagy előléptetés, ennek ellenére stabilan tudsz helytállni minden feladatban, amit rád bíznak. Ne hagyd, hogy lankadjon a figyelmed, ahogy ne veszíts a lelkesedésedből sem, hiszen ezek hosszútávon mind a javadra válnak.

Skorpió Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Nyilas 

Új lehetőségek várnak rád az életed minden területén, a kérdés csak az, hogy hajlandó vagy-e kísérletezni, új dolgokat felfedezni. Lehet, hogy eleinte kicsit ijesztőnek tűnik majd a rengeteg újdonság, amivel találkozol a hét folyamán, de érdemes átgondolni, hogy mikor máskor lesz lehetőséged ennyi mindenen változtatni. Az ősz kezdete tökéletes időszak egy kis elvonulásra, ha teheted, utazz el egyedül valahová, hogy kicsit összeszedd a gondolataidat, és átgondold, hogyan tervezed a következő időszakot az életedben. Lehet, hogy végre sikerül megtalálnod az utadat, amit olyan régóta keresel. A napokban figyelj arra, hogyan kommunikálsz a környezeteddel, mivel hajlamos vagy kicsit nyersen fogalmazni, ezzel pedig könnyen megsérthetsz másokat. 

Nyilas Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Bak

A héten lehetőséged lesz fejlődni a munkahelyeden és a hobbidat illetően, már ha sokat gyakorolsz. Következetes vagy, amit ha egy kis kitartással párosíthatsz, bármit elérhetsz, amit csak akarsz. Érdemes lenne a napokban erre fókuszálnod, hiszen hamar eléred a céljaidat, ha ezt a két képességed alkalmazod. A kapcsolataidban most fontos szerepet játszik a türelem, lehet, hogy segítened kell megoldani a barátaid problémáit is. Ha úgy érzed, érzelmileg kimerültél, mondd le a programodat, maradj otthon, és relaxálj, jógázz, vagy csináld azt, ami a legjobban kikapcsol. Fontos, hogy magaddal szemben is légy olyan empatikus, mint másokkal, így semmiképpen se halogasd az énidőt.

Bak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Vízöntő 

A héten kénytelen leszel fontos változtatásokat hozni a magánéletedben és a karrieredben is. Újult energiával állsz neki a feladataidnak, új célokat tűzöl ki magad elé, melyeket most egy kis kitartással képes is leszel elérni. Hajlamos vagy feladni mindent az első kudarcélmény után, azonban most ezen kell változtatnod annak érdekében, hogy sikereket érj el az életed bármely területén. Ne félj kockáztatni, hiszen te is tudod, hogy a befektetett munka gyümölcse sosem marad el. A környezetedet is meglepi majd, mennyire ambiciózus vagy, sőt, inspirálhatod a barátaidat, hogy ők is meglépjék azokat a dolgokat, melyeket eddig csak halogattak.

Vízöntő Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Halak

Nehéz időszakot kell átélned, hiszen a kapcsolatodban most valahogy túl sok a konfliktus, melyeket képtelenek vagytok a helyén kezelni, pedig igazság szerint jó eséllyel meg tudnátok oldani őket, ha mindketten kellő higgadtsággal és empátiával fordulnátok a másik felé. Lehet, hogy nem ugyanaz a véleményetek a számotokra fontos dolgokban, ez viszont nem jelenti azt, hogy soha nem juthattok közös nevezőre. A karrieredben most rengeteg teher kerül rád, sokszor dolgozol a kollegáid helyett, amiért nem kapod meg a neked járó elismerést. Ez a hét tökéletes arra, hogy kiállj magadért és például fizetésemelést kérj. Ha sikerül képviselni a saját érdekeidet, akár új lehetőségeket is kaphatsz, sőt, egy egész ajtó is kitárulhat előtted.

Halak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia
Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!