A cikk a New Balance megbízásából készült.
2023.9.24 0:31
Olvasási idő 0:56
Masszi-Rigó Csilla

„Azért jó, mert testileg és lelkileg is kikapcsol” – Debreczeni Dóra, a New Balance Run Club vezető edzője arról, miért jó a futás

SPORT NEW BALANCE

Motiváltság, fegyelmezettség, na és a tűrőképesség erősödése: Debreczeni Dóra, a New Balance Run Club edzője nem riad vissza a heti 50 kilométeres távról sem, sőt! De mi mindenben segít neki a futás? Most kiderül!

Mindenkit más motivál arra, hogy futócipőt húzzon: van, akit a versenyszellem éltet, van, akit az egészség és a jobb közérzet elérése motivál, és olyan is van, aki csak ki akar kapcsolódni egy hosszú és fárasztó nap után. 

Debreczeni Dóra Forrás New Balance Magyarország

Debreczeni Dóra, a New Balance Run Club vezető edzője, akinek életében fiatalkora óta jelentős szerepet játszik a sport. Egykori profi sportolóként és rendszeres futóként máig képes bárkiből kihozni a maximumot, ha pedig mozgásról van szó, nem ismer lehetetlent. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

REFRESHER Magyarország (@refresherhu) által megosztott bejegyzés

Miért jó a futás? Mindegy, hogy maratonon vagy, szigetkört teljesítesz vagy éppen a háztömböt kerülöd meg, ha futsz, akkor futó vagy! 

A futással mindenkinek van egy célja: míg valaki a csúcsra akar törni és versenyszerűen űzi, más az egészségéért teszi, esetleg élvezetből vagy szimplán csak azért, hogy egy hosszúnak ígérkező nap elején vagy a fárasztó munka végén pár percre kikapcsolhasson. Senkinek sem kell külső elvárásoknak megfelelnie futás közben, mindenki útja egyedi. A futás egyesít függetlenül attól, ki mennyit fut és miért, mi motiválja vagy éppen mi a célja. 

Kiemelt tartalom
A szürke sosem volt unalmas: itt a Szürke Ünnep, a New Balance különleges filmmel és új kollekcióval ünnepli ikonikus cipőit A szürke sosem volt unalmas: itt a Szürke Ünnep, a New Balance különleges filmmel és új kollekcióval ünnepli ikonikus cipőit 2024.5.10 13:00

A New Balance Run Your Way kampánya nem magát a futást, hanem a futók egyediségét ünnepli, célja pedig, hogy a futásra ne csak úgy gondoljunk, mint fizikai tevékenység, hanem mint egy teljes és komplex élményre, amely erőt ad, felszabadít és kikapcsol. 

Tarts velünk a következő hetekben és tudd meg, ki miért rakja le a voksát a futás mellett szélben, napsütésben, hóban vagy éppen esőben!