2023.9.21 8:52
Olvasási idő 0:34
Maier Péter

Milyen, amikor összefognak az exeid? – Joe Jonas most megtapasztalhatja

ARCOK TAYLOR SWIFT

Csajos estét tartott Taylor Swift és Sophie Turner, akiket jól tudjuk (dehogy tudjuk), hogy mi tart össze.

Van az a viszkető érzés, amikor azt látod, hogy az exeid együtt lógnak, és fogalmad sincs, hogy kerültek össze, de nem tudod kiverni a fejedből, hogy miket mondhatnak egymásnak rólad. Ezzel kell most megküzdjön Joe Jonas, aki ráadásul mindezt a nyilvánosság szeme láttára éli meg, miután együtt fotózták le friss exfeleségét, Sophie Turnert, illetve Taylor Swiftet, akivel a legenda szerint 2008-ban három hónap járás után egy 27 másodperces telefonhívásban szakított.

Turnert és Swiftet New Yorkban fényképezték le, miután elfogyasztottak egy láthatóan jóhangulatú vacsorát a Via Carota étteremben.

Sophie Turner és Taylor Swift amerikai idő szerint kedd este sétáltak ki a New York-i Via Carota étteremből Forrás Twitter / Backgrid USA

Ahogy fentebb írtuk, a fotó azért kapott ekkora hírverést, mert a két nő egyaránt ott van a Jonas Brothers középső tagjának exlistáján. Taylor Swifttel (durva belegondolni, de már) 15 évvel ezelőtt jártak együtt, míg Sophie Turnerrel négy év házasság és két közös gyermek megszületése után döntöttek a válás mellett a közelmúltban.

Kiemelt tartalom
Nem láttuk jönni: állítólag válik Sophie Turner és Joe Jonas Nem láttuk jönni: állítólag válik Sophie Turner és Joe Jonas 2023.9.4 8:03

Nyugi, Joe, biztos csak szépeket mondtak rólad!