2023.9.21 17:14
Olvas谩si id艖 0:26

Illeg谩l szpotokt贸l a legjobb nappali rave partykig 鈽锔 (BEMUTATJUK A SANTSAT DAYTIME RAVE PARTYKAT) 馃拑

VIDE脫 BULI SANTSAT VIDE脫

Ha egy rave bulira gondolsz, val贸sz铆n疟leg neked is el艖sz枚r a berlini indusztri谩lis szpotok jutnak eszedbe. Mit sz贸ln谩l ahhoz, ha megmutatn谩nk, hogy a reggel nyolcig tart贸 kattog谩son t煤l is lehet technoban, rave-ben gondolkozni.

Kezdetben m茅g csak becs眉letkassz谩s bulik茅nt indult, m谩ra viszont Magyarorsz谩g egyik legmen艖bb daytime bulisorozat谩v谩, egy igazi minifesztiv谩ll谩 n艖tte ki mag谩t a SANTSAT.

Hogyan kell elk茅pzelni egy ilyen buli szervez茅s茅t? Milyen sztorik gy疟ltek fel a 2018-as indul谩s 贸ta? Mit 眉zenn茅nek azoknak az embereknek, akik egy l茅p茅sre vannak att贸l, hogy elmer茅szkedjenek 茅let眉k els艖 Santsatj谩ra? Kurucz Andr谩s 茅s Cs枚rg艖 Marci, a SANTSAT k茅t f艖szervez艖je 茅s Farkas-Kov谩ch R茅ka, a bulisorozat l谩tv谩nytervez艖je kalauzolt el minket a daytime ravek zegzugos erdej茅be, ami jelen esetben a P谩l-v枚lgyi-barlang volt.

K枚vess茅tek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel k枚z枚ss茅gi csatorn谩inkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan friss眉l艖 tartalmainkr贸l: @refresherhu n茅ven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on 茅s a Facebookon is!