2023.9.21 17:14
Olvasási idő 0:26

Illegál szpotoktól a legjobb nappali rave partykig ☀️ (BEMUTATJUK A SANTSAT DAYTIME RAVE PARTYKAT) 💃

VIDEÓ BULI SANTSAT VIDEÓ

Ha egy rave bulira gondolsz, valószínűleg neked is először a berlini indusztriális szpotok jutnak eszedbe. Mit szólnál ahhoz, ha megmutatnánk, hogy a reggel nyolcig tartó kattogáson túl is lehet technoban, rave-ben gondolkozni.

Kezdetben még csak becsületkasszás buliként indult, mára viszont Magyarország egyik legmenőbb daytime bulisorozatává, egy igazi minifesztivállá nőtte ki magát a SANTSAT.

Hogyan kell elképzelni egy ilyen buli szervezését? Milyen sztorik gyűltek fel a 2018-as indulás óta? Mit üzennének azoknak az embereknek, akik egy lépésre vannak attól, hogy elmerészkedjenek életük első Santsatjára? Kurucz András és Csörgő Marci, a SANTSAT két főszervezője és Farkas-Kovách Réka, a bulisorozat látványtervezője kalauzolt el minket a daytime ravek zegzugos erdejébe, ami jelen esetben a Pál-völgyi-barlang volt.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!