2023.9.19 10:57
Olvasási idő 0:55
Masszi-Rigó Csilla

Drake csúnyán magára haragított egy Oscar-díjas színésznőt, aki máris nagyobb férfinak érzi magát a rappernél

ZENE DRAKE

Champagnepapi magasról tett rá, hogy engedélyt ad-e neki Halle Berry egy róla készült fénykép felhasználására.

Néhány nappal ezelőtt jelent meg Drake és SZA közös single-je, a Slime You Out, a dal azonban nem feltétlenül a tartalma vagy a hangszerelése miatt kapott nagy nyilvánosságot, Drake-nek ugyanis sikerült magára haragítania vele az egykori Macskanőt, az Oscar-díjas Halle Berryt. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi)

A szeptember 15-én debütáló kislemez előfutára Drake hamarosan megjelenő For All The Dogs című albumának, a single borítójának pedig eredetileg egy 2012-ben készült Nickelodeon Kids’ Choice Awards díjátadón készült fotót használt, amin a színésznő látható tokától bokáig slime-ban, vagyis mesterségesen előállított takonyban. 

A kislemez megjelenése után Berry egy rövid Instagram-posztot tett közé, amelyben úgy fogalmazott: „Néha neked kell a nagyobb férfinak lenned...Még akkor is, ha nő vagy!”

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Bár a posztban eredetileg nem utalt arra, hogy az üzenet Drizzynek lenne címezve, mint azt később pár hozzászólásra válaszolva leírta, nem adott a zenésznek engedélyt a kép felhasználására, sőt! Bár a képet Drake megvásárolta az azt kibocsátó Getty Imagestől, és megkérdezte Berryt, felhasználhatja-e a fotót, a színész egyértelműen nemet mondott a felkérésre, valószínűleg azért is, mert a dalban a slime szexuális kontextusban jelenik meg.

Ahogy Berry írta:

Megkérdezte tőlem, én pedig azt mondtam, hogy NEM, ezért fakadtam ki. Miért kérdezel meg, ha úgyis azt csinálod, amit akarsz?! Ezzel gyakorlatilag szembe köpött. Nem menő, érted?

Drake és sajtósai egyelőre nem kommentálták a történetet.