2023.9.19 8:46
Olvasási idő 0:48
Masszi-Rigó Csilla

Idén már biztosan nem nyílik meg Magyarország első Primark üzlete

DIVAT DIVAT HASZNÁLT RUHA

A Primark az év elején jelentette be, hogy Magyarországon is terjeszkedik, idén azonban már biztos nem nyílik meg a lánc első hazai üzlete.

Téves információk keringtek az interneten arról, mikor nyílik meg Magyarország első Primark üzlete. Az eredetileg Írországban alapított, ma pedig az egész világon 416 boltot működtető üzletlánc 2023 januárjában jelentette be, hogy Közép-Kelet Európában is tovább terjeszkedik, első budapesti boltját pedig az Arena Mallban nyitja majd meg, azonban ahogy az a legutóbbi közleményből is kiderült, idén még biztosan nem találkozhatnak a vásárlók az olcsó árairól és széles kínálatáról ismert üzlettel, hacsak nem utaznak el a szomszédba, egészen Bécsig.

Forrás Jeremy Moeller/Getty Images

„Az elmúlt időszakban pontatlan dátumok jelentek meg a sajtóban a budapesti Primark üzlet nyitásával kapcsolatban. A Primark első magyarországi üzlete a város egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában, az Arena Mallban lesz, és várhatóan 2024-ben nyílik majd meg, melynek hivatalos dátumát a vállalat a későbbiekben teszi közzé. A Primark örömmel fogadja a vásárlóközönség érdeklődését a közelgő magyarországi indulással kapcsolatban” – írták közleményükben.

Kiemelt tartalom
Magyarországon is üzletet nyit a nyugatra emigrált barátaid által annyit emlegetett Primark Magyarországon is üzletet nyit a nyugatra emigrált barátaid által annyit emlegetett Primark 2023.1.24 11:57

A Primark januári közlése szerint a budapesti üzlet nyitása várhatóan 2023. szeptember 16. és 2024. szeptember 15 között lesz esedékes. „Az Arena Mall tökéletes helyszínt kínál, hogy a magyarországi vásárlók megismerjék a Primark egyedi üzletkoncepcióját, kedvező árú, lenyűgöző divatcikkeit és alapvető használati tárgyait“ – mondta akkor Maciej Podwojski, a Primark közép-kelet európai értékesítési vezetője.

A Primark nem csak széles ruhakínálattal rendelkezik, szépségápolási termékek és háztartási cikkek is találhatóak boltjaikban.