2023.9.17 17:51
Olvasási idő 0:28

„Nálunk egy éve az iskolatitkár a matektanár” (DIÁKTÜNTETÉS, ÓRARENDPARÁK, TANÁRHIÁNY) Mi történik az iskoládban? – A Te Hangod

VIDEÓ A TE HANGOD DIÁKTÜNTETÉS OKTATÁS

Szeptember 15-én diákok ezrei tüntettek Budapesten az oktatás helyzete és a státusztörvény miatt. Mi arra voltunk kíváncsiak, ti hogyan élitek meg jelenleg a hétköznapokat az iskolában és mit gondoltok a jelenlegi helyzetről.

Mi a helyzet nálatok az iskolában? Diákként hogyan élitek meg a tanárhiányt a mindennapokban, tanárként pedig milyen dolgozni a jelenlegi körülmények között?  

A státusztörvény és az oktatási helyzet miatt több ezer diák és tanár gyűlt össze szeptember 15-én pénteken, a demokrácia napján. A tüntetők az Elvis Presley térről tartottak a Kossuth Lajos térre, a REFRESHER Magyarország riportere, Panna pedig arról kérdezett titeket, hogyan élitek meg jelenleg a hétköznapokat a suliban, érezhető-e a tanárhiány, vannak-e problémák az órarenddel kapcsolatosan és egyáltalán: hogyan érzékelitek ti a mindennapokban az oktatással kapcsolatos problémákat? 

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!