2023.9.6 9:53
Olvasási idő 0:49
Szécsi Krisztián

Matty Healy gyorsan túltette magát Taylor Swiften – Mutatjuk, most éppen kit is próbál fűzögetni a zenész

ARCOK CELEB MATTY HEALY SZTÁRKULTUSZ TAYLOR SWIFT THE 1975 TIKTOK VILÁGZENE ZENE

Az új románc igencsak megosztja az internet népét.

A The 1975 brit poprock banda szomorúszemű Matty Healyje úgy tűnik, igen gyorsan túltette magát rövid, ám annál ikonikusabb románcán a zeneipar géniuszával, Taylor Swifttel, hiszen a napokban már egy másik nő ölelő karjaiban találta meg a szerelmet New York utcáin.

A forró csókokat az énekes ajkaira nem más, mint a Nasty Cherry lánybanda egykori tagja, manapság már csak internetes celebritás, tiktoker, Gabbriette Bechtel, aka Gabbriette lehelte. Ezenfelül kéz a kézben, kéz a fenéken sétálgattak a Nagy Almában.

@am042302♬ Let The Light In - Lana Del Rey

A férfi ajkaira biztos nem kell Labello, hiszen igencsak ápolva tartja őket. Pár hónapja ugyebár jószándéktól, meg az LMBTQ-közösségért érzett szeretetétől vezérelve kapta le bandatársát, Ross MacDonaldot Malajziában, így fricskát adva (na de nem olyan Tóth Gabi-szerűen) a helyi ultrakonzervatívoknak a választás előtt. Tettéért sok LMBTQ-aktivista kritizálta mondván, hogy Healy egészen egyszerűen fehérlovag-szindrómában szenved, azaz egy volt kolonizáló birodalom sarjaként feljogosítva érzi magát, hogy empátiáját olyan helyileg radikális eszközökkel fejezheti ki, ami teljesen kontraproduktív a történet végén. Vagyis egészen egyszerűen a megmentő szerepében akar tetszelegni.

Kiemelt tartalom
A nemzetet fenyegető TikTok, zsarolóvírusok és digitális hadviselés – Mi is az a kiberbiztonság? A nemzetet fenyegető TikTok, zsarolóvírusok és digitális hadviselés – Mi is az a kiberbiztonság? 2024.4.24 18:45

Látnoki képességek hiányában szerkesztőségünk nem tudná pontosan megmondani, meddig tart Matty Gabbriettel való románca, de ha egyszerűen Taylor Swiftből és őt megelőzően FKA Twigsből indulunk ki, az affért lőjük csak be valahova két hét és két év közé.