2023.9.5 15:53
Olvasási idő 1:25
Masszi-Rigó Csilla

Felbontotta szerződését Steiner Kristófékkal egy kiadó, miután véletlenül napvilágra került egy intim fotó a párról

ARCOK STEINER KRISTÓF

A videó és az abban felbukkanó intim pillanat miatt Kristófék bocsánatot kértek, a felvételt pedig törölték közösségi oldalukról, de hiába. Egy kiadó mégsem akar többé együtt dolgozni a párral.

Alig egy héttel ezelőtt tett közzé nyaralásáról videót Steiner Kristóf Instagram-oldalán. Az egyperces felvételen sokan kiszúrtak egy véletlen – az Instagram szabályzata szerint oda nem illő – pillanatot, amelyen Kristóf és párja szerepelnek, és amelyen egyikőjük intim testrésze is látszódik. A videóból kivágott kép pillanatok alatt körbejárt az interneten, nem sokkal később azonban maga Kristóf kért bocsánatot a történtekért, majd letörölte a szóban forgó felvételt. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Kristóf Joseph Steiner (@kristofsteiner) által megosztott bejegyzés

A nyilvános bocsánatkérés azonban nem mindenkinek volt elég, egy Kristófékkal dolgozó kiadó ugyanis nemrég bejelentette, többé nem kíván együtt dolgozni a párral a kép miatt, valamint azzal kapcsolatban is megjegyzést tettek, hogy Kristóf és Nimrod saját Only Fans oldallal rendelkezik – igaz, utóbbiról már évek óta teljesen nyilvánosan kommunikál az egykori műsorvezető. 

„Ma egy kiadó, akivel a készülő könyvünkön dolgoztunk együtt, értesített minket arról, hogy nem fogunk együttműködni a kép miatt, amit véletlenül elloptak abból a videóból, amit néhány napja posztoltunk (és elnézést kértünk érte), és mert megtudták, hogy van egy OnlyFans-fiókunk (amiről évek óta nyíltan beszélünk). Örültünk a döntésüknek, de kíváncsiságból megkérdeztük, hogy ők sem adnák-e ki például Pamela Anderson könyvét – akinek évekkel ezelőtt kiszivárgott egy szexvideója, aki azóta az Oxfordi Egyetemen tartott előadásán beszélt a pornóról, és akinek a "Love, Pamela" című regénye jelenleg az Amazon Nr. 1. helyén áll? Nem volt megfelelő válasz.

Bocsánatot kértek a döntésükért, mi pedig közöltük velük, hogy nincs miért sajnálkozniuk, és hogy mindannyian ragaszkodjunk a saját értékrendünkhöz, mielőtt elkövetjük azt a hibát, hogy szorosan összekapcsolódunk, ami csak bajokat eredményezne a jövőben.” 

Steiner Kristóf a posztban leírta, bármennyire is nem állt szándékukban közzétenni az intim felvételt, tetszik nekik ennek az új áramlatnak az iránya, és szerintük elgondolkodtató, hogy még mindig egy olyan társadalomban élünk, ahol a meztelenség, a szexualitás vagy az intimitásról való szókimondás ellentétben áll azzal, hogy közben arról beszélnek, hogy komolyan veszik az illetőt. Ahogy írja, az ő készülő könyvük éppen arról szól, hogy lehet az ember úgy ügyvéd, tanár, politikus, szülő, színész, zenész, író vagy tudós, hogy közben megbecsülik a munkáját és a szexualitást is szabadon meg lehet élni. 

„Nem hinnénk, hogy bármelyik szakembert, bármelyik művészt büntetni kellene a véletlen hibáiért, amelyekért bocsánatot kér.”