2023.9.5 13:35
Olvasási idő 0:42
Masszi-Rigó Csilla

Hol van a pénz? – A Breaking Bad főszereplőjét nem fizette ki a Netflix

FILMEK + SOROZATOK AARON PAUL BREAKING BAD NETFLIX

Hiába streamelhető a Netflixen minden idők egyik legnépszerűbb sorozata, az egyik főszereplő még egy centet sem kapott a streamelési jogokból.

Aaron Paul a SAG-AFTRA tüntetésen járva számolt be arról, hogy egészen mostanáig egyetlen centet sem fizetett neki a Netflix a Breaking Bad című sorozat streaming-jogaiból. A sorozat bár eredetileg az AMC jóvoltából jött létre, az utóbbi időben a teljes széria a Netflixen érhető el, így a vetítési jogokból hivatalosan a szereplőknek is járna fizetség. A Jesse Pinkmant alakító Paul a Sony Pictures Studio előtt beszélt tapasztalatáról, a tüntetésen ott volt Jesse Plemons és Bryan Cranston is.

Bryan Cranston és Aaron Paul a Breaking Bad című sorozatban. Forrás AMC/ Breaking Bad

„Hogy teljesen őszinte legyek, nem kapok egy darabot sem a Netflix-től a Breaking Badből, és ez számomra őrület” – mondta Paul. „Azt hiszem, sok ilyen streamingszolgáltató tudja, hogy megúszták, hogy nem fizettek tisztességes bért az embereknek, viszont most itt az ideje, hogy fizessenek.”

Cranston hozzátette, hogy a színészek azért döntöttek úgy, hogy újra összegyűlnek a Sony előtt a sztrájkolni, mert ez a stúdió felelős a Breaking Bad, a Better Call Saul spinoff és a Netflix El Camino című filmjéért.

Kiemelt tartalom
Megnéztük és végigszörnyülködtük a Szörnyetegek: A Lyle és Erik Menendez-sztorit Megnéztük és végigszörnyülködtük a Szörnyetegek: A Lyle és Erik Menendez-sztorit 2024.10.13 9:28

„Nem tesszük őket ellenséggé. Ők nem gonosztevők, ők olyan emberek, akikkel valamikor mindannyian újra együtt fogunk dolgozni” – magyarázta Cranston. „Csak azt akarjuk, hogy lássák a valóságot.”