2023.9.4 16:55
Olvasási idő 4:45
Csáka Eszter Csáka

Heti horoszkóp: motiváltságra, kitörő energiára és új lendületre is számíthatsz

Heti horoszkóp: motiváltságra, kitörő energiára és új lendületre is számíthatsz
Forrás GettyImages / Aratehortua
ÉLETMÓD HOROSZKÓP

Mutatjuk, mi vár rád az ősz első hetében a horoszkópod szerint!

Kos (III. 21. - IV. 19)

Előfordulhat, hogy a héten kicsit csökken az energiaszinted és folyamatos fáradtságot érzel. Ennek apropóján fontos lenne, hogy megállj a halomnyi teendőid között és beiktass egy kis szünetet. Érdemes lenne kivenned néhány napot, amit pihenésre fordítasz, így az erőd is hamarabb visszatérhet. Rád törhet a vágy, hogy hirtelen változtatni akarj az életed minden területén és olyan dolgokat csinálj, amiket azelőtt nem tettél. Lassíts le és gondold át, mi a legfontosabb cél, amit el akarsz érni, és tartsd magad ahhoz. Szakíts időt a barátaidra is, néhányan elhanyagolva érezhetik magukat, mivel az elmúlt időszakban folyamatosan a munkának és az elvégzendő feladatoknak éltél. 

Kos híresség: Sarah Jessica Parker Forrás Ron Galella, Ltd./Ron Galella Collection via Getty Images

Bika (IV. 20. - V. 20.)

A napokban eljöhet a pont, amikor kénytelen leszel egy kis türelmet gyakorolni. Szeretsz minden döntést alaposan átrágni, precízen dolgozol, de az elmúlt hetekben azt érezhetted, hogy valamiért mégsem sikerült egyről a kettőre jutnod. Ne add fel az álmaidat, mindössze várj egy kicsit, hogy véget érjen ez a stagnáló időszak. Addig is készíts terveket, gondold át, hogy melyik lépéssel folytasd az utat, a kitartásod és következetességed nem marad jutalom nélkül. Mindeközben légy nyitott új ötletekre, ne hessegesd el rögtön őket azzal annak ellenére sem, hogy azt gondolod, te mindent jobban tudsz. Használd ki még a jó időt, szervezz programokat a barátaiddal a szabadban! 

Bika híresség: Janet Jackson Forrás GettyImages / Greg Doherty

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

A következő napokban fontos lesz, hogy megfelelően kommunikálj a környezeteddel, mivel a csillagok állása szerint mostanában egy nagy balhéba torkolló veszekedés okozója lehetsz. Ne hagyd, hogy elfajuljanak a dolgok a környezetedben, legyél körültekintő és tapintatos, amikor egy-egy érzékeny témáról van szó. Szerencsére a legtöbb esetben kristálytisztán fejezed ki magad, figyelj arra, hogy most is így legyen. Ez egy jó időszak arra, hogy vegyél egy nagy lendületet és végre nekiállj olyan feladatoknak, akár a munkahelyeden, akár a magánéletedben, amiket eddig csak halogattál.

Ikrek híresség: Lenny Kravitz Forrás GettyImages / MEGA/GC Images)

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Mostanában előtörhetnek belőled régi, elfojtott érzelmek, amiket az utóbbi hónapokban próbáltál elnyomni magadban. Engedd a felszínre, így sokkal könnyebben tudsz továbblépni. Bíz az ösztöneidben, és hallgass a belső hangodra. Empatikus vagy és szívesen segítesz másoknak a problémájuk megoldásában, most itt az idő, hogy magaddal szemben is ugyanolyan készséges és megbocsátó legyél! Fontos, hogy a napokban megpróbálj egészséges határokat kialakítani a környezeteddel, hiszen lehet, hogy valaki túlságosan is visszaél a bizalmaddal. A következő időszak számodra inkább csendesebb, befelé fordulós lesz, de ne csüggedj, ettől függetlenül a szuper bulikból nem maradsz ki. 

Rák híresség: David Hasselhoff Forrás Mohssen Assanimoghaddam/Getty Images)

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Itt az ideje, hogy végre reflektorfénybe kerülj, és mindenkit elvarázsolj a karizmáddal! Magabiztos vagy, a lelkesedésed pedig sokak számára inspiráló lehet. Próbálj meg egy kicsit kreatívabban hozzáállni a dolgokhoz, így sokkal nagyobb eséllyel aratsz sikert. Annak ellenére, hogy szereted, ha minden rólad szól, ne feledd, hogy a barátaid számára is van más téma rajtad kívül. Hallgasd meg a problémáikat és igyekezz empatikusan hozzáállni, hiszen remek tanácsokat tudsz adni, ha koncentrálsz. Érdemes erre figyelned a héten, hiszen nem lesz könnyű egyensúlyt teremtened a saját magaddal és másokkal való kapcsolat között. 

Oroszlán híresség: Charlize Theron Forrás Phillip Faraone/Getty Images

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Foglalkozz a részletekkel, hogy jobban átláthasd az összképet! A napokban fontos szerepet játszhat a döntéseidben az a képességed, hogy mindent részletről részletre analizálsz. Szuper problémamegoldó vagy, ezt a környezeted is szereti benned, hiszen bármilyen helyzettel is fordulnak hozzád, nincsenek lehetetlenek előtted. Figyelj arra, hogy ne légy túl kritizáló és előítéletes sem magaddal, sem másokkal szemben, hiszen ez csak éket ver közétek. Elhivatott vagy a céljaiddal kapcsolatban, emiatt ünnepeld meg magad a héten, bulizz a barátaiddal! Nem könnyű folyamatosan produktívnak maradni, emiatt is fontos, hogy időt szakíts a pihenésre is, amikor csak magaddal foglalkozol. 

Szűz híresség: Colin Firth Forrás GettyImages / Stuart C. Wilson

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Nyugodt hétnek nézel elébe, ugyanis semmi sincs, ami kizökkenthet a lelki békédből. A következő napokban sem lesz ez másképp, azonban a környezetedben egy nagy vita van kirobbanóban, és ahhoz, hogy továbblendüljenek rajta az érintettek, valószínűleg szükség lesz a te segítségedre is. Szerencsések a barátaid, hogy mindenben számíthatnak rád, ahogy a konfliktusokat is kiválóan tudod rendezni. Mindig a békés megoldás felé törekszel, ez most sem lesz másképp. Ne feledd el viszont, hogy magaddal ugyanolyan fontos törődnöd, mint másokkal. Ne helyezd a barátaid szükségleteit a sajátod elé, hiszen akkor lőttek a belső harmóniádnak. 

Mérleg híresség: Bella Thorne Forrás GettyImages / Sarah Morris

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Rendkívül jó érzéked van ahhoz, hogy megérezd, ha valaki titkolózik a környezetedben. Nincsenek előtted titkok, kilométerekről kiszagolod azokat, így semmi esélye annak, aki valamit el akar hallgatni előled. Ezt a képességedet most lehetőséged lesz végre pozitívan is használni, hiszen valakinek segítened kell majd kideríteni az igazságot. Törekedj arra, hogy minél pozitívabb változásokat vezess be az életedbe, például kezdj el sportolni, egészségesebben táplálkozni, ugyanis a csillagok állása szerint most könnyebben vezethetsz be új szokásokat az életedbe. 

Skorpió híresség: Willow Smith Forrás Getty Images for Louis Vuitton / Nicholas Hunt

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Próbálj ki új dolgokat a héten, amik kicsit kívül esnek a komfortzónádon. Bármilyen apróság megteszi: menj el egyedül moziba vagy próbálj ki egy új receptet. A lényeg, hogy szerezz egy jó élményt, aminek köszönhetően később sokkal könnyebben vágsz bele egy új, ismeretlen kalandba. Keresd a lehetőségeket és a lelkesedésednek köszönhetően sokkal messzebbre jutsz, mint gondolnád. A napokban motivált leszel, hogy új lendülettel próbáld elérni a kitűzött céljaidat. Az ambiciózus szemléleted a környezetedre is átragadhat, így motiváljon az is, hogy másokra is nagy hatással lehetsz. 

Nyilas híresség: Samuel L. Jackson Forrás GettyImages / Frazer Harrison

Bak (XII. 22. - I. 19.)

Elszánt vagy, ennek köszönhetően a héten sikerül egy lépéssel közelebb kerülnöd az álmaid felé. Szerencsére nem könnyen veszted szem elől a céljaid, így képes vagy nagyon hosszú ideig motivált maradni. A munkamorálod is szuper, ha így haladsz, tényleg semmi akadálya annak, hogy valóra váltsd az összes célodat. Azért ne felejts el pihenni sem, valamint figyelmet fordítani a környezetedre. Néha neked sem árt kikapcsolódni, ünnepeld meg az apróbb sikereidet a barátaiddal, kezdeményezz mély beszélgetéseket, amik jobban összekapcsolnak titeket. Nem félsz a felelősségvállalástól, a napokban lehet, hogy valami miatt neked kell tartani a hátad a munkahelyeden, ami alapvetően nem a te hibád volt. Igyekezz nem magadra venni a kritikákat, hanem tanulni azokból. 

Bak híresség: Liam Hemsworth Forrás GettyImages / Juan Naharro Gimenez

Vízöntő (I. 20. - II. 18.)

Olyan ötlet pattan ki a fejedből, ami teljesen új lendületet ad. Motivált leszel és végre képes leszel teljes erővel a céljaidra koncentrálni. Alapvetően nehezen tudsz egy dologra hosszútávon fókuszálni, de most érzed magadban az erőt, hogy kitarts. Ha tényleg elköteleződsz egy projekt mellett, akkor hidd el, hamar látod már az eredményt. Ne foglalkozz a környezeteddel, akik nem feltétlen értenek egyet döntéseiddel, hiszen végső soron neked kell elégedettnek lenned az életeddel. Igyekezz több időt fordítani a barátaidra, akiket mostanában sajnos kicsit háttérbe szorítottál. Dobd fel a napjukat egy apróbb, figyelmes ajándékkal, aminek biztosan örülni fognak. 

Vízöntő híresség: Ashton Kutcher Forrás GettyImages / Robin L Marshall

Halak (II. 19. - III. 20.)

Az érzékeny természeted most nagy hasznodra válik, ugyanis a munkahelyeden egy hirtelen kirobbanó konfliktus miatt rád hárul a feladat, hogy megfelelően kezeld a saját és a többiek indulatait is. Igyekezz nem szítani a tüzet a kollegáid között, próbálj meg minél empatikusabb hozzáállást tanúsítani. Alapvetően nagyon együttérző vagy, erre a tulajdonságodra most is szükséged lesz, nemcsak a munkában, hanem a barátaid között is, hiszen azért neked öntik ki a lelküket, mert tudják, hogy nem ítélkezel felettük. A párkapcsolatodban előfordulhat egy apróbb félreértés, amit jobb minél hamarabb megbeszélni, hiszen akár óriási vita is kerekedhet belőle.  

Halak híresség: Camila Cabello Forrás GettyImages / Jeff Kravitz/FilmMagic for iHeartMedia)
Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, Instagramon, YouTube-on és a Facebookon is!