2023.8.23 15:41
Olvasási idő 0:45
Maier Péter

Nem mindenkinek jött be ez a Celebrandi dolog – Lukács Miklóst friendzone-olta a műsorban talált nő

FILMEK + SOROZATOK CELEB

Ő viszont nem akart barátkozni.

Nemrég lett vége az RTL Celebrandi című párkereső műsorának, amelyben Lukács Miklós, Peller Anna exférje is szerepelt, és a műsor végén ki is választotta magának Ramónát, akivel azonban végül nem komolyodott meg a kapcsolatuk.

A választottammal még volt egy hosszabb beszélgetésem, és ő elmondta, hogy mivel jó a humora mindkettőnknek, szívesen barátkozna velem. Itt azonban nem arról volt szó, hogy barátot keressek. Megbeszéltük, hogy fogunk még találkozni, de ő se keresett, meg én se őt, így azóta se történt semmi, valószínűleg ez ennyiben marad. A barátkozásért nem vagyok oda, nem azt kerestem, mert szerencsére sok barátom van. Elengedtem őt.

– mondta el a Blikknek Lukács, aki arról is beszélt, milyen volt a fogadtatása műsorban való szereplésének volt felesége részéről:

Közös megállapodás alapján vállaltam el a műsort. Annával egyeztettük a ruhákat is, hogy mi állna jól és boldogan indított el a forgatás napján. Egyelőre minden jó, jól elvagyunk, támogatom, hogy ő is megtalálja a szerelmet. Ha megtetszik valaki, kikérem a véleményét, mert nagyon fontos számomra. A mi kapcsolatunk testvéri, baráti viszonnyá alakult át: együtt is töltünk időt, meg külön is. Nemrég Hévízen nyaraltunk öt napot hármasban, aztán Szarvason is majdnem végig közösen voltunk.

Lukács Miklós a Celebrandiban Forrás RTL