2023.8.19 10:37
Olvasási idő 0:26
Szécsi Krisztián Mira Marjanovic László Panna

SZIGET 2023: Magyarország híre a nagyvilágban🌶️– (FÓLIÁZÁS, PALACSINTAFESZTIVÁL, ERESZCSATORNA) – A Te Hangod

VIDEÓ FESZTIVÁL MAGYARORSZÁG NYÁR NYARALÁS POLITIKA SZIGET

Legújabb videós anyagunkban arra próbáltunk válaszokat találni, hogy milyen is Magyarország, na meg a magyarok megítélése külföldön.

A magyarországi kulturális élet – talán – legmeghatározóbb eseményén, a Sziget fesztiválon jártunk, mely egy hét erejéig ténylegesen felrakja kis hazánkat a világtérképre. A sztenderd fesztiváláras tartalmakat szerkesztőségünknek nem áll módjában tovább bővíteni, így inkább egy másik égető kérdésre kívántunk választ találni: ugyan mit gondolnak rólunk, magyarokról külföldön? 

A rendkívül színes véleményeken túl egy kis játékra is behívtuk külföldi vendégeinket: el kellett dönteniük egy-egy magyar közéleti pillanatról, hogy az ténylegesen megtörtént-e nálunk, vagy csak a REFRESHER Magyarország újságírói unatkoztak annyira, hogy ilyen marhaságokat találjanak ki.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!