2023.8.16 13:25
Olvasási idő 1:04
Masszi-Rigó Csilla

Selena Gomez valami naggyal készülhet augusztus 25-re – Ráadásul most ő a legtöbbet használt mém a neten

ZENE MÉM SELENA GOMEZ ZENE

Sokan úgy vélik, Selena Gomez napokon belül új single-t adhat ki, egyesek szerint azonban már új albumjára sem kell sokat várni.

Napokon belül új Selena Gomez dal láthat napvilágot, erre enged következtetni minden jel, amit az énekesnő hintett el a napokban. A rajongók szerint Selena augusztus 25-én droppolhatja (és egyelőre tényleg beszéljünk csak feltételes módban) új dalát, ugyanis pár napja kering az interneten egy furcsa link, amire kattintva csak egy nagy piros Single Soon?- feliratot látunk (ez egyaránt utalhat a dal címére és a dal, vagyis single megjelenésére), az oldalt pedig a Universal Music Group és az Interscope Records működteti. Ha ez még nem lenne elég, a titokzatos link mellett Amerika több városában is megjelentek olyan hirdetések, amelyeken a feltűntetett telefonszám tárcsázása után egy rövid hangüzenet hallható, ami pont olyan, mintha Selena Gomez húga azt mondaná:

Soha ne aggódj a pasik miatt. 

Hogy honnan szerezték a rajongók az infót a pontos dátumról rejtély, a sasszemű fanok azonban észrevették, hogy Selena augusztus 26-án klubkoncertet tart Los Angelesben Single Soon címmel. Az énekesnő 2022 végén mesélt arról a Vulture-nek, hogy már javában készül egy új albummal, azonban olyan stílust és hangzásvilágot akar teremteni az anyagnak, amelyre az ő karrierjében eddig még nem volt példa. 

Ha ez még nem lenne elég, Selena pár napja vált ezrek kedvenc mémjévé, barátja, Dominic J West ugyanis egy olyan fotót posztolt róla, amelyen az egykori Disney-sztár egy pokrócba bugyolálva mered el a távolba. A mémgyár pedig – ahogy az ilyenkor lenni szokott – azonnal beindult.