2023.8.15 12:23
Olvasási idő 0:48
Szöllősi Anna

Billie Eilish megérkezett Budapestre, a leglelkesebb rajongók egyből letámadták

ZENE BILLIE EILISH BUDAPEST SZIGET

Tegnap landolt Billie Eilish gépe.

A Sziget zárónapján, kedden lép színpadra a fesztivál fő attrakciója, Billie Eilish, és kezdi meg első magyarországi fellépésével európai turnéját. A szervezők korábban elmondták, hogy nehéz volt meggyőzni az énekesnőt, sőt miatta tolták el a fesztivált egy nappal, és tartják azt csütörtöktől keddig.

Tegnap landolt az énekesnő gépe a Liszt Ferenc reptéren, a TikTokot pedig ellepték a rajongói videók, ahol a leglelkesebbek könnyek között csípték el Billie-t, aki készségesen állt rendelkezésre egy-egy szelfi vagy ölelés erejéig (bár a biztonsági őrök egy idő után azért jelezték a rajongók felé, hogy Billie nem maradhat velük örökre.)

@renatataylorf1 Billie has arrived to Hungary 🇭🇺 to the @szigetofficial 😍❤️ I don’t know why she had to put up the mask before coming out but she hugged everyone and she was sooo nice!! #billieeilish#sziget#billieeilishedits#szigetfestival#sziget2023#billie#billiefan#budapest#hungary#celebrity#badguy#jamesbond#billieeilishfan#billieeilishszigetfestival @BILLIE EILISH ♬ bad guy - Billie Eilish

A jelek szerint az énekesnő a budapesti Four Seasons hotelben szállt meg, de hiába várták a rajongók az épület előtt, ott nem bukkant fel.

Billie Eilish ma 21:15-kor lép fel a Sziget Nagyszínpadán.