2023.3.25., szombat

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Arcok
Maier Péter
2022.11.22 13:25
Olvasási idő  1:08

Kanye visszatért Twitterre, az elnöki indulását is komolyan veszi

Nem úgy tűnik, mintha Ye csillapítani akarná a kedélyeket.

Maier Péter
2022.11.22 13:25 Olvasási idő  1:08
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Kanye visszatért Twitterre, az elnöki indulását is komolyan veszi
Forrás: X17 YouTube;

20 dollárért eladná a Balenciaga-pulóvereit, ja, és tényleg elindul elnöknek

A szlovák Refresher írta meg, hogy az X17 ellátogatott Kanye Westhez, aki megmutatta saját irodáit, benne azzal a ruhatárral, amelyben Balenciaga, Adidas és GAP ruhák vannak. Ezek a cégek szakították meg vele az együttműködésüket Ye közelmúltbéli megjegyzései miatt, a rapper pedig azt állítja, hogy ezeket a ruhadarabokat most 20 dollárért fogja árúsítani.

 

A legizgalmasabb a dologban, hogy Kanye ezeket a pulcsikat, pólókat, nadrágokat YE24 felirattal alakította át azóta, és elég magabiztosan állítja, hogy 2024-ben el fog indulni az amerikai elnökválasztáson. Olyannyira komolynak tűnik az elképzelés, hogy saját kampánymenedzsert is talált: azt a Milo Yiannopoulost, aki politikai provokatőrként gyakran szerepelt a hírekben az elmúlt években. Ő volt az, aki állítása szerint egyik napról a másikra „kigyógyult“ a homoszexualitásból.

„Shalom : )“

Kanye West újra Twitteren! Mi is részletesen megírtuk, hogyan jutott el minden idők egyik legnagyobb popzenésze odáig, hogy még a szólásszabadságot hirdető közösségi médiafelületen is el volt tiltva a posztolástól. 

 

Most viszont visszatért Twitterre, ahogy arról a 24.hu is beszámolt, először pedig egy tesztbejegyzéssel indított.

 

 

 

Erre természetesen a Twitter új keresztapja, a céget botrányok között átvevő Elon Musk is reagált: „Don’t kill what ye hate | Save what ye love“, azaz „Ne öldd meg, amit Ye utál, mentsd meg, amit Ye szeret“ - tweetelte.

 

A lényeg csak ezután következett, Kanye ugyanis – miután a közvélemény nagy része antiszemitizmussal vádolta meg korábbi megjegyzései miatt – a zsidók által használt, békét és harmóniát jelentő, héber nyelvből származó shalom köszönéssel üdvözölte a Twitter népét. Mellé pedig egy „: )“ szmájlit írt, amely nem tudni, nála mit jelent: talán őszinte mosolyt és harmóniát? Vagy passzív-agresszív szmájlinak használja ő is, ahogy illik? 

 

 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  X17 YouTube
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában arcok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra