2023.7.20 15:46
Olvasási idő 2:46
Kremmer Magdi

Ez a te beige flaged a horoszkópod szerint – Mutatjuk, mi az, amiben kifejezetten FURCSA lehetsz

Ez a te beige flaged a horoszkópod szerint – Mutatjuk, mi az, amiben kifejezetten FURCSA lehetsz
Forrás Paramount Pictures
ÉLETMÓD HOROSZKÓP

A TikToknak köszönhetően már biztos tudod, hogy milyen red flagjeid vannak, de most azt is megmutatjuk, mi a legnagyobb bézs flaged a csillagok szerint.

A green flagek miatt tudjuk valakiről, hogy jó partner lesz, egy komolyabb red flag pedig akár a kapcsolat végét is jelentheti, de mit jelentenek a bézs flagek? A szintén TikTokról indult új trend szerint, a bézs zászlód egy olyan tulajdonság vagy szokás, ami egyszerűen szokatlan vagy furcsa, azonban nem jelenti feltétlenül azt, hogy szakítani kellene miatta, de nem is kimondottan pozitív dologról van szó. Mindenkinek vannak bézs flagjei, most pedig mutatjuk, hogy neked mi lehet az a horoszkópod alapján.

@cassandrapalumboo He’s also still late eveymorning 🫠😴😵‍💫🥱🤧 #beigeflag#couple#boyfriendsbeigeflag#relationship#datingmen♬ Summer Background Jazz - Jazz Background Vibes

Klasszikus bézs flag: nem némítja le éjjelre a telefonját.

Kos

A mindig forrófejű kos a chatelést is túlzásba tudja vinni. Az üzeneteid tele vannak nagybetűvel írt mondatokkal és felkiáltójelekkel. Aki ismer tudja, hogy ennek nincs különösebb jelentősége, de könnyű félreérteni ezeket a “kiabáló” sms-eket.

Bika

A bika makacsul ragaszkodik a saját elképzeléseihez, ami néha kimondottan zavaró tud lenni. Biztos te is imádod a hasadat, de valójában elég válogatós vagy. A bika azt eszi és akkor, amikor neki megfelelő. Ez persze még nem ok a szakításra, de elég zavaró tud lenni randik és közös kajálások során.

Ikrek

Az ikrek jól kommunikál és szereti megosztani másokkal az élete minden apró részletét. A bézs flaged ikrekként épp ebből fakad: imádsz monologizálni beszélgetések közben és könnyen elveszel a saját sztoridban. Mentségedre szóljon, mindig megkérdezed a másikat, hogy vele mi a helyzet, de aztán könnyen visszatérsz az eredeti témához.

Rák

A rák a Hold hatása alatt áll, ami miatt kimondottan fontosak számára a családi kötelékek. A bézs flaged, hogy 0-24 a családoddal lógsz és mindig mindenben kikéred a szüleid vagy a testvéreid tanácsát, amit aztán persze sosem fogadsz meg…

@zoefried_ I have severe second hand embarrassment #boyfriend#beigeflag#embarassing♬ Summer Background Jazz - Jazz Background Vibes

Visszaviszi a tányérokat a pincérnek.

Oroszlán

Az oroszlán a tűz jegyek közé tartozik, büszke rá, hogy őszinte és egyenes – ami persze nem minden esetben igaz, főleg, ha apróságokról van szó. A bézs flaged oroszlánként, hogy apró ígéreteket szeretsz elsunnyogni és néha igazán jelentéktelen dolgokról füllentesz.

Szűz

A szűz imád mindent rendben tartani, a tisztaságmániája azonban néha már túl sok tud lenni. Folyton listákat írsz arról, hogy mit kell megcsinálni a ház körül és kritizálod azokat, akik nem takarítanak és pakolnak el a te elképzeléseid szerint.

Mérleg

A mérlegre nem éppen igaz az, hogy mindig időben érkezik. Mérlegként igazi social butterfly vagy, aki társaságról társaságra jár és emiatt sehol nincs ott időben. Annyit viszont mindig megteszel, hogy megírod, merre jársz és mikor érkezel, így annyira nem vészes a helyzet.

 

@chloe.finlay#beigeflag♬ Summer Background Jazz - Jazz Background Vibes

Nem ismeri az emojik jelentését.

Skorpió

A skorpió vízjegyként imád lelkizni és személyes, provokatív kérdéseket feltenni. Ennek ellenére te nem nyílsz meg könnyen és csak a legközelebbi barátaidnak mondod el a titkaidat. Ez a folyamatos zárkózottság és mások állandó kérdezgetése a bézs flaged.

Nyilas

Ha valamiben, a titoktartásban egyáltalán nem vagy jó. Nem azért, mert nem tiszteled a másikat, egyszerűen csak kifecseged a kényes részleteket és lespoilerezed a filmek végét. Szerencsére az igazán fontos dolgok kapcsán nem jár el a szád, de azért nem egyszerű veled sorozatot nézni.

Bak

A munkamániás kifejezést rólad találták ki, soha nem hagyod abba időben a munkát vagy a tanulást és ha kell, még hétvégén is elintézel néhány dolgot. Semmi baj nincs azzal, ha valakinek jó a munkamorálja, de néha túlzásokba esel, és minden és mindenki elé helyezed a sulit vagy a munkát.

 

@brontecrawley Can’t wait to marry this man. #boyfriendbeigeflag#beigeflag#relationships#datingaman♬ Summer Background Jazz - Jazz Background Vibes

Nem dobja ki a régi alsóit.

Vízöntő

A vízöntő néha úgy viselkedik, mint aki túl menő mindenki máshoz, szereti adni az elérhetetlent. Ez a megközelíthetetlen attitűd megnehezíti, hogy közelj kerülj valakihez, az új ismerőseidnek igazán kitartónak kell lenniük ahhoz, hogy  igazán megismerjenek.

Halak

A halak a saját kis buborékjában él. Bár tök jó tud lenni, hogy a világodban minden úgy van, ahogyan te szeretnéd, a valóságtól néha túlságosan is elrugaszkodott elképzeléseid vannak. Rengeteget álmodozol és nem mindig tudsz kapcsolódni a „külvilággal”.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, Instagramon, YouTube-on és a Facebookon is!