A cikk a Magyar Telekom megbízásából készült.
2023.7.21 12:29
Olvasási idő 3:38
Kovács M. Dávid

5 ingyenes szabadtéri program, amit semmiképp sem érdemes kihagynod ezen a nyáron

5 ingyenes szabadtéri program, amit semmiképp sem érdemes kihagynod ezen a nyáron
Forrás Soós Bertalan
ÉLETMÓD FESZTIVÁL KONCERT PROGRAMAJÁNLÓ SZÓRAKOZÁS TELEKOM TELEKOMOSOK FESZTIVÁLJA

A Telekom egész nyáron át tartó, ingyenes bulisorozata lassan a második félidejéhez ér. Ha még bezsákolnál néhány felejthetetlen nyári élményt, akkor irány az ország öt különleges helyszíne, ahol párját ritkítóan izgalmas programokkal várnak benneteket!

Ha a te pénztárcád is megérezte az inflációt, tudnod kell: nem vagy egyedül. Az árak egekbe szökkenése ráadásul nemcsak a mindennapi életünk, hanem a külföldi és belföldi kiruccanások várható költségeit is feltornázta, sőt, idén a fesztiválbelépők is átlagosan harmadával kerülnek többe.

Ha diák, hallgató, esetleg pályakezdő vagy, ezek a drágulások különösen fájhatnak. Az egyik hazai vállalat, a Magyar Telekom éppen ezért azt a célt tűzte ki 2023 nyarára, hogy a nehezebb gazdasági körülmények ellenére is biztosítsa, hogy sokatoknak, sokunknak élményekben gazdag nyara legyen.

Kiemelt tartalom
Ingyenes fesztivált szervez a Telekom, amely egész nyáron tart majd országszerte Ingyenes fesztivált szervez a Telekom, amely egész nyáron tart majd országszerte 2023.6.9 15:38

A júniustól augusztusig futó Telekomosok Fesztiválja egy ingyenes élménysorozat, amelynek keretében a vállalat ügyfelei nem csupán ingyenes programokon vehetnek részt, de exkluzív kedvezményekhez is hozzáférhetnek, legyen szó belföldi vonatozásról vagy európai buszos útról.

Az Ivan & The Parazol Szent Iván-éji koncertje a budapesti Hármashatár-hegyen, a Telekomosok Fesztiválján. Forrás Soós Bertalan

A telekommunikációs cég számára egyébként nem újdonság, hogy fiatalokat megszólító, zenés eseményekhez adja a nevét, hiszen néhány év alatt az idén elmaradó VOLT Fesztivál is egybefonódott a Telekom nevével. Amikor a vállalatnál megtudták, hogy idén elmarad a rendezvény, úgy döntöttek, ahelyett hogy egy másik hazai fesztivált választanának, inkább belevágnak valami egészen újba: egész nyáron át ingyenes élményeket kínálnak az ügyfeleik számára.

Kiemelt tartalom
10 éves a Láthatatlan Tanoda: bulizz egy nagyot, szerezz menő cuccokat a tombolán, és támogass egy jó ügyet! 10 éves a Láthatatlan Tanoda: bulizz egy nagyot, szerezz menő cuccokat a tombolán, és támogass egy jó ügyet! 2024.4.24 12:56

A programsorozat egy Szent Iván-éji nyárindítóval indult a budapesti Hármashatár-hegyen, amit egy zenés piknik követett Gyulakeszin, majd a pécsi múzeumkertben összefonódott a Zsolnay Fényfesztivállal, a legutóbb pedig egy Balaton-parti, brutalista szállodába vitt hotelbulit. Most pedig lássuk, milyen ingyenes programokat tartogat még a Telekomosok Fesztiválja a nyár második felére!

Medencés glampingbuli a Dunakanyarban

Ha bírod a csobbanós bulikat, óriási valószínűséggel odáig leszel ezért a medencés glampingért, amit a Dunakanyar egyik legszebb panorámájú településén rendeznek majd meg.

Forrás Magyar Telekom

A glamping szó a glamour és a camping szavaink összeolvadásából keletkezett, és Dömösön egyikből sem lesz hiány: az itt szórakozók egyrészt a Danu kemping mélyén megbújó medencében hűthetik le magukat a nyári hőségben, a nagy adag csillogás mellé ráadásul csupa remek női előadót kapnak.

A dömösi glampingbulin Péterffy Lili Lelle nevű produkciója alapozza meg a hangulatot, majd akusztikus hangszerelésben hallhatjátok a Margaret Island, Szécsi Böbe és Jules War (Lovasi Eszter) dalait.

Medencés Glampingbuli:
Július 22. (szombat); 15:00 – 22:00
Dömös, Danu kemping
>Facebook-esemény<


Fedezd fel a Tisza-tó vízi paradicsomát!

Egészen elképesztő belegondolni, hogy Magyarország második legnagyobb tava idén még csak ötvenéves. Az elmúlt fél évszázad alatt a Tisza-tó azonban vadregényes élőhellyé nőtte ki magát, amelynek árteres területe, nádasai milliónyi madár lakhelyéül szolgálnak. Július utolsó hétvégéjén ezt a mesterségesen létrehozott vízi paradicsomot fedezheted fel a Telekomosok Fesztiváljával.

Forrás Magyar Telekom

A napot élőzenés jógával kezdheted a Tisza-tó partján, ahol Kaptay Annamari jógaoktató lesz segítségedre az ellazulásban, míg a zenei aláfestést Ian O'Sullivan szolgáltatja. Ezután SUP-os, motorcsónakos vagy kajak-kenus túrák keretében fedezheted fel a Tisza-tavat. Biztos lehetsz benne, hogy egy ilyen kiadós mozgás után szenzációsan fog esni a brunch, illetve a pop-up bár kínálata, amit a közelben, a Tisza-tó legkülönlegesebb zugában rendeznek majd be.

Az élménydús napot pedig egy nyáresti buli zárja: a Mariska étteremben Yamina gondoskodik majd a hangulatról.

SUP & Jóga:
július 29. (szombat)
Tiszafüred, Városi Kikötő
>Facebook-esemény<

Carson Coma és más zenei csemegék Észak-Pest vadregényes szigetén

A Népsziget (vagy ahogy sokan ismerik: Szúnyog-sziget) nem csupán Újpest és a vele szomszédos Angyalföld kedvenc kiülős helye, hanem egész Budapest egyik rejtett kincse is egyben, ahol egészen lenyűgöző naplementékben lehet részünk. Ezen a kishíján olimpiai helyszínné vált, különleges hangulatú és sok arcú helyszínen fiatal és családos egyaránt megtalálja a számításait, hiszen egyszerre nyílik lehetőségünk szórakozni, sportolni, pihenni, állatokat simogatni vagy épp a dunai panorámáját élvezve olvasgatni. Sokszínűségét jól jelzi, hogy az urbexesek és a természet csodáit kedvelők is odáig vannak érte.

Forrás Magyar Telekom

Augusztus első hétvégéjén itt, az egyszerre vidékies és indusztriális Népszigeten rendezkedik be a Telekom Electronic Beats eseménye. Sőt, egyenesen egy úszó színpadot telepítenek a közönségkedvenc szpot, a Kabin partszakasza elé, amelyen akusztikus, trió felállásban adja elő dalait az ország jelenleg legnépszerűbb zenekara, a Carson Coma, szintén akusztikus felállásban zenél a Damara, valamint jön Maron, Lenkke és DJ Reload. A díszletről pedig a Duna, a szomszédos Palotai-sziget lenyűgöző ártéri rengetege és a zöld vasúti híd gondoskodik.

Telekom Electronic Beats x Népsziget
augusztus 6. (vasárnap)
Budapest, Népsziget
>Facebook-esemény<

Élőzenés csillagles a legidősebb nemzeti parkunkban

Ha igazán romantikus alkat vagy, egész biztosan odáig leszel a Telekomosok Fesztiváljának talán legexkluzívabb állomásáért, ahol az ország egyik legkevésbé fényszennyezett részén, a Hortobágyon csodálhatod meg az augusztusi csillaghullást.

Forrás Magyar Telekom

Ezen a különleges estén a tücskök ciripelése keveredik majd a handpan hangjával, miközben te a fűben hanyatt fekve csodálhatod a végtelen univerzumot az ország első és egyben legnagyobb nemzeti parkjában. Az égen átcikázó meteorrajt először az ország legéteribb női hangja és a handpan dallama kíséri, majd ez a különleges hangszer újabb népszerű handpanesek kezei között szólal meg újra, és tölti be a teret egészen a szférákig hatolva.

Csillagles Élőzenével:
augusztus 12. (szombat); 19:00 – 24:00
Hortobágy
>Facebook-esemény<

Bulizz a Balaton lebegő szigetén!

Forrás Magyar Telekom

Az egész nyáron átívelő Telekomosok Fesztiválja Magyarország Ibizáján, Siófokon ér révbe, ahol az ingyenes programsorozat fináléját egy lebegő szigeten élheted át. Aki szeret vizes lenni, az a Balatonon átsétálva, aki azonban száraz lábbal érkezne, az gondolába huppanva közelítheti meg a szigetet, ahol jobbnál jobb DJ-k váltják egymást a pult mögött a naplementében, miközben a vízen wakeboard és jet-ski bemutató biztosít majd elképesztő látványt a szuper zenékhez.

Lebegő Sziget Buli:
augusztus 19. (szombat)
Siófok, Bamboo Sziget
>Facebook-esemény<

Jól hangzik, ugye? Ha telekomos vagy, a jegyed már az appban vár!

Ha kedvet kaptál a fent felsorolt programok bármelyikéhez, akkor kapd elő a telefonod, és izzítsd azokat, akikkel szeretnéd megosztani ezeket az élményeket. Az ország különböző pontjain hetente megrendezett, egyedülálló programokra a Telekom alkalmazásán keresztül (a Telekom élmények és Jóságok alatt) kérhetitek a díjmentes jegyeket, amivel további két barátotokat is magatokkal vihetitek a meghirdetett eseményekre. A részletekért keresd a Telekom felületeit!