2023.7.14 15:32
Olvasási idő 0:27
Kovács M. Dávid

Budapesten bringáztak a Rammstein zenészei, az erről készült fotónak pedig Karácsony is örülhet

ZENE BICIKLI BUDAPEST RAMMSTEIN

Az autómentes Lánchídon fotózták le a zenekar tagjait. Christoph Schneider, a Rammstein dobosa a fénykép mellé egy fekete szívecskét is biggyesztett.

Ezen a héten két stadionkoncertet is adott hazánkban Németország legnépszerűbb rockzenekara, a Rammstein, amit még a frontember, Till Lindemann zaklatási botránya sem tudott kikezdeni – a rajongók csupán egy péniszágyúval lettek szegényebbek.

Ez a két nap arra is lehetőséget biztosított, hogy az együttes tagjai biciklivel fedezzék fel Budapest belvárosát, és közben az autómentes Lánchidat sem hagyták ki, ahol – feltételezhetően Karácsony Gergely főpolgármester legnagyobb örömére – le is fényképezték őket.

A fotót Christoph Schneider dobos tette közzé az Instagram-oldalán, aki a fővárosunk neve mellé egy fekete szívecskét is biggyesztett:

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Christoph Schneider (@christophschneider_official) által megosztott bejegyzés

Közben egy magyar kiadó a közelmúltban napvilágot látott, súlyos vádak ellenére is megjelentette a szexuális bűncselekményekkel vádolt Till Lindemann verseit. Az ügy előzményeiről ebben a cikkünkben olvashatsz bővebben:

Kiemelt tartalom
Erőszak, drogok és metálzene – A Rammstein énekese valszeg most húzta le zenekarának karrierjét végleg a klotyón Erőszak, drogok és metálzene – A Rammstein énekese valszeg most húzta le zenekarának karrierjét végleg a klotyón 2023.6.7 10:11