2023.6.7 10:11
Olvasási idő 1:53
Szécsi Krisztián

Erőszak, drogok és metálzene – A Rammstein énekese valszeg most húzta le zenekarának karrierjét végleg a klotyón

ZENE RAMMSTEIN SZEXUÁLIS ERŐSZAK SZEXUÁLIS ZAKLATÁS

Egy ír lány borította a bilit, melynek következtében több furcsa történet látott napvilágot.

Úgy tűnik a Rammstein zenekar énekese, Till Lindemann túl nagyot ment a rocksztár léttel, melynek köszönhetően most deaktiválta profilját közösségi médiás felületein.

Történt ugyanis, hogy egy Shelby Lynn nevezetű 24 éves ír nő elment a banda vilniusi koncertjére, ami előtt megtudta, hogy egy Alina Makejeva nevű nő segítsége révén lehetősége lehet bulizni egyet a zenekarral. Felvette hát Shelby a nővel a kapcsolatot, majd az ő meghívására részt vett egy koncert előtti partin, amelyet a zenekarral összeköttetésben lévpő személyek szerveztek. Ott állítása szerint csupán két italt fogyasztott, a harmadikat pedig maga Till Lindemanntól kapta. Szerinte valamilyen kábítószert tehettek legalább az egyik italába, mert ezután viselkedése megváltozott.

Forrás Rob Verhorst / Contributor

Az események tovább gyűrűztek, s a koncert közben már személyesen meghívták Shelbyt, hogy találkozhasson Lindemannal, de hangsúlyozták, hogy a találka egyáltalában nem szexuális jellegű. Ez azonban cáfolandó azzal, ahogy végül maga Lindemann közeledett a fiatal lány felé. 

Kiemelt tartalom
Úgy gyarapodnak a súlyos szexuális bűncselekményekről szóló vádak Sean Diddy Combs ellen, hogy már követni is nehéz Úgy gyarapodnak a súlyos szexuális bűncselekményekről szóló vádak Sean Diddy Combs ellen, hogy már követni is nehéz 2024.4.20 10:42

Bár eltelt egy nap, de másnap még mindig olyannyira rosszul volt Shelby, hogy az ágyból sem tudott kikelni, ezenfelül pedig arra lett figyelmes, hogy testét nagy méretű zúzódások borítják, amelyek eredetéről mit sem tudott. Este nyolckor fogyasztotta az utolsó alkoholos italát, éjjel kettőkor pedig még mindig hányt. Segítséget kért a szállodában, rendőrök és mentők is kiérkeztek hozzá –  a drogtesztje mindenesetre negatív lett. Eközben folyamatosan tartotta a kapcsolatot a családjával és a barátaival, nem sokkal később pedig hazautazott Írországba. A vele történteket Instagram- és Twitter-oldalain láttak napvilágot, majd kis idő elteltével már a nemzetközi sajtó is felfigyelt az érdekes történetre. Kiderült, hogy előtte már sokan mások is beszámoltak hasonló tapasztalatokról.

Minden történet Alina Makejevához vezet, aki valamicskét ténylegesen kapcsolatban állhat a Rammsteinnel, legalábbis erről árulkodik Instagram-profilja, amit azóta felfüggesztettek. 

rammsteinrammsteinrammsteinrammstein
Galéria megtekintése
(5)

A beszámolók szerint koncerteken és az Instagramon választ ki olyan rajongókat, akik jól mutatnak a színpad előtt s akiknek később egy adott helyszínen kell várakozniuk, hogy bejuthassanak Lindemann koncert előtti és utáni bulijára, amelyek amúgy nem is hivatalos rajongói események, hiszen a zenekar többi tagja nem vesz részt rajtuk. A telefonok használata ezeken a találkákon szigorúan tilosak, ellenben alkoholt és drogokat kapnak bőven. 

Forrás Gallo Images / Contributor

Már egy ideje lehetett sejteni, hogy valami para lehet a Rammstein énekese körül. A napvilágot látott történetek között több olyat is találunk, melyek szerint az eseményeket átélt nők nem emlékeznek a koncert pillanataira, viselkedésük teljesen megváltozott. Sőt, olyan női beszámolót is találni, aki részletesen mesélt szexuális élményéről Lindemannal, melynek következtében később nagyon erős vaginális vérzése lett. Ezenfelül létezik egy bizonyos félhivatalos videóklip, ahol Till több nővel végez szexuális kontaktust, egy ponton például mélytorkoztatja egyik rajongóját. A képfelvételeket nem tesszük cikkünkben közzé, ám ha kíváncsiak vagytok, keressetek rá a Rammstein – Till The End keresőszavakkal.

Kiemelt tartalom
„Gyakorlatilag lefogta a gyerekeket, hogy más bánthassa őket“ – Az otthon dolgozói is kitálaltak a kegyelmet kapott K. Endréről „Gyakorlatilag lefogta a gyerekeket, hogy más bánthassa őket“ – Az otthon dolgozói is kitálaltak a kegyelmet kapott K. Endréről 2024.2.12 14:43

A németek nagyon ráálltak az esetre, a Welt folyamatosan kutat a további háttérinformációk után, s több politikus is erőteljesen kíván fellépni a zenekar koncertjei ellen. A banda mindent tagad, mindenesetre felvették a kapcsolatot egy berlini PR-céggel, hiszen mint kiderült a Rammsteinnak eddig nem is volt sajtószóvivője.